Jump to content

Recommended Posts

1η ερωτηση: ποιος τυπος ρουλεμαν ειναι καλύτερος στα οριζόντια ?

2η ερώτηση: εαν τραβήξω τον ανεμηστήρα θα σπάσει ή αφαιρείται για να το βάψω ?

Link to post
Share on other sites

Απάντηση 1: Αν σου πω ο ίδιος με τα κατακόρυφα θα με πιστέψεις; :p. προφανώς δε καταλαβα τι εννοείς :) (edit: εννοείς προσανατολισμό/τοποθέτηση? Πχ στην οροφή ή στο πίσω μέρος του κουτιού? )***

Απάντηση 2: Εχω δείξει στο review ότι δεν υπάρχει τάπα αφαιρούμενη στο πίσω μέρος για να βγάλεις τη ροδέλα συγκράτησης. Για να το κάνεις πρέπει είτε να τρυπήσεις, είτε με ένα ζεστό κατσαβίδι/χοντρή καρφίτσα να λιώσεις στο πλαστικό και να τη βγάλεις και μετά να βγάλεις τη φτερωτή.

***edit2: Αν εννοείς αυτό που λέω πιο πάνω, τότε ball και fluid δεν έχουν προτιμήσεις ως προς τον προσανατολισμό. Οι Sleeve έχουν μία προτίμηση στην κατακόρυφη τοποθέτηση -θα ζήσουν περισσότερο- λόγω του συστήματος λίπανσης. Άρα σε οριζόντια θέση όλοι καλά τα πάνε. Από εκεί και πέρα είναι θέμα θορύβου και διάρκειας ζωής.

post-20975-1416078881,6243_thumb.jpg

Edited by karmen1983
Link to post
Share on other sites

C'est magnifique λε ριβιού, όχι ότι αμφέβαλλα αλλά χάρηκα ιδιαιτέρως που όσο διάβαζα τα διαγράμματα είχα κολλήσει στον FW121 και βλέποντας το συμπέρασμά σου στον επίλογο ένιωσα να μην είμαι εντελώς χαζός. Ή ίσως είμαστε κι οι δυο... Either is comforting.

Βεβαίως βεβαίως υπάρχει τραγικό λάθος που απλώς επιβεβαιώνει πως ποτέ μα ποτέ την αισθητική μας (και το decoration του πιάτου μας όπως έλεγε ο σοφός θείος αστρολάβος) δεν πρέπει να τα αφήνουμε έρμαια στα χέρια μικρών, αθώων ριβιούεερ:

Σαν σχεδιασμός και αρμονία χρωμάτων μπορούμε να πούμε ότι είναι αρκετά όμορφος, αλλά σίγουρα θα έχει περιορισμένο αγοραστικό κοινό στα στέκια των modders. Επειδή ακριβώς δεν βγαίνουν σε άλλο χρωματισμό, θα τον επιλέξουν μόνο εάν το theme του κουτιού είναι το ανοικτό μπλε ή λευκό.

Bleu-Blanc-Rouge

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Paris-Saint-Germain, Barcelona, η αστερόεσσα, το Union Jack, 4 στις 5 χώρες του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, δες κι Ολλανδίες, Ισλανδίες κ.λ.π.

Πού πας ωρέ κατακαημένο κοπέλι και ξεχνάς το κόκκινο;

Φιλιά κι όχι σκουπίδια, πλαστικά σε θάλασσες κι ακτές, όχι το ένα φαγητό πάνω στο άλλο μέσα στο πιάτο. Δεν παίζουμε Jenga.

Link to post
Share on other sites

Εξαιρετική όπως πάντα! Αναλυτικότατο review αν και το χρώμα μας τα χάλασε λιγάκι. Πάει να το παίξει a la noctua (αναγνωρισιμότητα) με συγκεκριμένο color-pattern;

Απο στατικές πιέσεις και λοιπές ιστορίες σημαντικές για ψυγεία πώς πάνε; Παίρνουν αυτιά;

Link to post
Share on other sites

[MENTION=6800]Yonah[/MENTION] ευχαριστώ. Στατική πίεση δε μετράς έτσι εύκολα :)

Αν με τον όρο πίεση θες τα cfm που βγάζουν με κάποια αντίσταση εν μέρη σε καλύπτει αυτό που έγινε :)

Ήθελα να τους δοκιμάσω και σε ψυγεία, αλλά επειδή είχα δανείσει τον εξοπλισμό μου στον [MENTION=15487]pol77[/MENTION] δυστυχώς δε μπόρεσα λόγω deadline να κάνω κάποιο συγκριτικό στο θέμα θορύβου + ότι θα έμενε ο 14άρης όπως και οι 90άριδες παραπονεμένοι μιας και ψυγείο έχω μόνο για τους 120mm.

Ευχομαι στη πορεία να έχω περισσότερο χρόνο για να ανεβάσω μία παρουσίαση και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό στα χέρια μου :)

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.