Jump to content


H Ubisoft απενεργοποιεί στο UPlay μη εξουσιοδοτημένα κλειδιά για το Far Cry 4


Recommended Posts

δεν έχει να κάνει ότι ήτανε ρωσικο κλειδί αλλα ότι πολύ απλά το game είναι πιο φτηνό από ότι το πουλάει το unity αν το ψάξετε λίγο υπάρχει άρθρο ότι επειδή έχει χάσει λεφτά το 2014 η ubisoft το χρεώνει στα site που πουλάνε φτηνά κλειδιά

Link to comment
Share on other sites

sorry που συνεχιζω εδω το συγκεκριμενο off topic (αν θελει καποιος ας τα μεταφερει ολα αυτα τα σχετικα αλλου)

 

G2A & Kinguin Issue Official Statements About Ubisoft’s Decision To Deactivate Their Keys From UPLAY

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

www.kinguin.net/blog/kinguin-refunds-revoked-ubisoft-keys?king

https://www.facebook.com/G2Acom/posts/421507051340472

Απάντησαν πιο γρήγορα και κινήθηκαν κατά τη γνώμη μου πιο έξυπνα από την Ubisoft.

Έγινε επεξεργασία από still01
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Πάντως αυτό που κάνουν, τουλάχιστον όσον αφορά το ελληνικό δίκαιο, είναι παράνομο. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σου αφαιρέσουν παιχνίδι, ακόμη και αν είναι κλεμμένο, αν εσύ το αγόρασες από νόμιμο μαγαζι και αγνοούσες ότι ήταν κλεμμένο.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή με βάση το ελληνικό δίκαιο αν πας κι αγοράσεις κάτι κλεμμένο, αν φανεί ότι είναι κλεμμένο και δεν το ήξερες, σε αφήνουν και το κρατάς;

Άλλωστε τι σχέση έχει το ελληνικό δίκαιο, όταν μιλάμε για παιχνίδι που αγοράστηκε από άλλη χώρα.. έχεις τσεκάρει και πατήσει accept σε 1002 όρους πριν παίξεις οποιοδήποτε παιχνίδι.

Link to comment
Share on other sites

Κανένας όρος δεν υπερισχύει του νόμου. Εσύ αγόρασες από ξένο κατάστημα που πωλεί παιχνίδια ένα από αυτά, πλήρωσες και είναι υποχρεωμένο το κατάστημα να αποδώσει το νόμιμο φόρο. Αν το προϊόν είναι κλεμμένο ή αν η εταιρεία δεν απόδωσε το φόρο, εσένα σαν καλόπιστο πελάτη δεν σε αφορά.

Link to comment
Share on other sites

Τα 2 μαγαζιά που εμπλέκονται λένε:

Η ubisoft ισχυρίζεται πως κάποιοι πούλησαν σε πελάτες, κλειδιά τα οποία δεν αποκτήθηκαν με ΝΟΜΙΜΟ τρόπο. Έχει το "δικαίωμα" και κυρίως τα balls, να απενεργοποιήσει αυτά τα κλειδιά. Το ένα μαγαζί ισχυρίζεται ότι δεν έχει τη δύναμη να τα βάλει με τη ubisoft και το άλλο λέει: Θα βρούμε μια λύση, αλλά δυστυχώς προς το παρόν πρέπει να δεχτούμε ότι αφού η ubisoft μπορεί να το κάνει αυτό, εμείς δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Υπάρχει μια περίπτωση να δώσουν πίσω αποζημιώσεις. Σαν μαγαζί.

 

Άρα πάρε απόφαση ότι η ubisoft υπερισχύει του νόμου (επειδή έτσι γουστάρει) και πως άλλη φορά, αν θες να τα έχεις καλά μαζί της, παίρνε τα παιχνίδια της ή από εκείνη ή από το steam. Εφόσον έχει το δικαίωμα να απενεργοποιεί κωδικούς με το έτσι θέλω, άντε βρες τα μαζί της. Τόσο απλά. Και σου ξαναλέω, αγόρασες κάτι με ξένο δίκαιο και με ένα κιλό ψιλά γραμματάκια στα οποία πάτησες ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, που είναι σίγουρα πάνω από κάθε ελληνικό νόμο. Μην το ψάχνεις λοιπόν.. απλά την επόμενη φορά, μην είσαι "καλόπιστος" πελάτης, όταν αγοράζεις παιχνίδια από "κακόφημα στενά" κι όχι από τον "επίσημο dealer".

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.