Jump to content



[Αυνανισμός] Αμαρτία ή ανάγκη?


OnlyTrueGod

Recommended Posts

θα ήθελα να συζητήσουμε μαζί το θέμα του αυνανισμού καθώς προσωπικά είμαι πολέμιος αυτής της συνήθειας και προσπαθώ να πείσω τους φίλους μου να σταματήσουν να προβαίνουν σε μια τόσο βρόμικη και ανήθικη πράξη. Ομως πολλοί απο αυτούς ισχυρίζονται πως ειναι θύματα του σύγχρονου τρόπου ζωής και της κοινωνίας και μη έχοντας χρήματα για να υποστηρίξουν μια σχέση ή μια επίσκεψη σε οίκους ενοχής , όπως πολυ καλά χαρακτηρίζονται , τότε καταφεύγουν σε αυτή την λύση. Ο ιερέας - εξομολογητής μου επιμένει πως ειναι αμαρτία και πως κάποια στιγμή μετα θάνατον θα κλιθούν να πληρώσουν για αυτή τους την πράξη. Προσωπικά έχω αυνανιστεί μια φορά στην ζωή μου και το μετάνιωσα ξεσπώντας σε κλάματα. Πήρα στα χέρια μου τους νεκρούς μου απογόνους που κείτονταν αμίλητοι στην χαρτοπετσέτα και τους κοίταξα κατάματα , αν και δεν ήξερα που βρίσκονται , ειναι τόσο μικρά και απροστάτευτα και η πράξη μου τους στέρησε την ευκαιρία απο σπερματοζωάρια να γίνουν άνθρωποι.
Να επισημάνω πως είμαι παντρεμένος εδω και δυο χρόνια και ειμαι ευτυχισμένος με την σύζυγο, προς το παρών δεν έχουμε σχέδια για παιδάκι αλλα μελλοντικά θα προγραμματίσουμε τις περιόδους ώστε να γίνουμε γονείς όταν εμείς θέλουμε. Γιαυτό και απέχουμε απο την συνουσία μιας και ειμαστε κατά των δολοφονικών μεθόδων όπως τα προφυλακτικά. Ειναι απαραίτητα για ανθρώπους που έρχονται εισ συνουσίαν με αγνώστους αλλα τα θεωρώ απαράδεκτα για ανδρόγυνα παντρεμένα.
Τι θα κάνατε στην θέση των φίλων μου ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.