Jump to content



XFX TS Series 550W - R9 290. Την σηκωνει?


Recommended Posts

Καλησπερα. Σε διπλανο τεχνολογικο forum, υπαρχει διαφωνια για το αν το παραπανω τροφοδοτικο μπορει να σηκωσει μια non-OCed 290. Οχι furmark και αλλα τρελα, μονο για gaming. Εγω υποστηριζω πως, παρολο που δεν ειναι ιδανικο, μπορει. Εκτος των αλλων, το επιχειρημα μου το στηριζω και σε αυτη τη λιστα: https://forum-en.msi.com/faq/article/power-requirements-for-graphics-cards

 

Οριστε το PSU: http://xfxforce.com/en-us/products/ts-series-full-wired/ts-series-550w-psu-p1-550s-xxb9

 

44A στην +12V rail.

 

Θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας. Ευχαριστω.

Έγινε επεξεργασία από XMorsX
Link to comment
Share on other sites

Τεχνικα την σηκωνει σχετικα οριακα, αμα ομως βαλεις καποια AMD ρευματορουφηχτρα CPU .. αποκλειεται 

 

Καλα ναι δε το συζηταω για απαιτητικο συστημα. Στη συγκεριμενη περιπτωση προκειται για ηδη υπαρχον τροφοδοτικο σε κλειδωμενο intel συστημα οπου θα αναβαθμιστει η καρτα γραφικων. Εντελως θεωρητικη η ερωτηση, δε θα αγοραστει η 290, αλλα επεσε σα θεμα συζητησης.

Link to comment
Share on other sites

παιδια.., μην τρελενεστε με τα W που καταναλωνουν τα συστηματα σημερα.   η εξελιξη πλεον, οδηγει και τις μειωμενες καταναλωσεις..!!  

 

 

αν θες την δικη μου προσωπικη αποψη....., ακομα και ενα ΚΑΛΟ 450W τροφοδοτικο, μπορει να σηκωσει ενα συστημα σαν αυτο που αναφερεις  -3570, 290, 8gb-  σε DEFAULT εννοειται χρονισμους (ειδικα με ΙΝΤΕΛ).

εκει βεβαια, ισως εισαι οριακα, αλλα στο 550, με τιποτα....!!!!!

 

αν βαζεις τους online PSU calculators, να υπολογισεις καταναλωση συστηματος, να ξερεις οτι δινουν παραπανω W, για λογους ασφαλειας. επειδη υπαρχουν και τροφοδοτικα που ειναι ονομαστικα 600W αλλα στην πραξη 400.....!!!

Έγινε επεξεργασία από cabdik
Link to comment
Share on other sites

Αν μετρήσεις πραγματική κατανάλωση , πλεον πιστευω ισως κανενα απλο pc ,με στοκ ρολόγια δηλαδή και μονη κάρτα ,δεν περνάει τα 500w κατανάλωσης ,και ακομα πιο κατω .

Απλα περνεις το κατι παραπάνω και γιατί οι κατασκευαστές ειναι μουφατζηδες ,στις φτηνές σειρές ειδικα , και επειδη η διαφορά σε € ειναι μικρή

Αν πήγαινες και καλα για full efficiency ,πιστευω εκεί στα 550 w θα ήσουν κομπλέ ,με ενα ποιοτικό τροφοδοτικο τουλαχιστον gold.

Link to comment
Share on other sites

Οντας κατοχος του συγκεκριμενου τροφοδοτικου, και φορωντας την 770 της υπογραφης με το 550ρι για αρκετο καιρο, μπορω να πω οτι δεν ειχα κανενα προβλημα, υποθετω οτι και με την 290 θα εισαι ανετος (με στοκ καταστασεις παντοτε).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.