Jump to content



Ps4 και Second Acount


Recommended Posts

Πριν 3 μέρες αγόρασα το ps4 , βλέπω σε γειτονικό site  να πουλούν παιχνίδια σε second acount.  γνωρίζει κανείς τη παίζει με αυτά να τα αποφύγω ?

Link to comment
Share on other sites

εχει αγορασει καποιος απο ps store το παιχνιδι αυθεντικο και νομιζω οτι μπορει να κανει μεχρι 3 secondary accounts τα οποια πουλαει.Στην αμερικη μου ειπε καποιος οτι το εκοψε η sony αλλα δεν το εψαξα να δω.Εδω παιζει ακομα κανονικα.

 

Πριν πουλησω το ps4 ειχα αγορασει 15 ευρω το nba2k2015  σε secondary .Μια χαρα παιζει απλα δεν βλεπεις trophies κτλ Βεβαια αφου ειχα ανοιξει 10 φορες την κονσολα οσο καιρο την ειχα το nba συνολο να το ειχα παιξει 20 λεπτα.Το πουλησα το παιχνιδι 10 ευρω σε ενα παλικαρι και δεν μου εχει πει οτι εχει καποιο προβλημα.

 

Με αλλα λογια σαν λογικη ,αν ειχα ακομα την κονσολα ,ειναι αγοραζεις το secondary acc,παιζεις κανα 2 μηνο και το πουλας μετα.Μην δωσεις πανω απο 15-20 ευρω.

 

α και μπορεις να κανεις μεχρι 15 accounts στο ps4 και ολα αυτα ειναι digital οποτε τα κατεβαζεις στον δισκο.Οποτε αν εχει σκοπο να αγορασεις 3-4 θελεις αλλον δισκο πιο μεγαλο.

Έγινε επεξεργασία από Aias
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.