Jump to content


IMAP Hotmail και Mozilla Thunderbird


Recommended Posts

Μέχρι πριν λίγο καιρό είχα ρυθμίσει στο Thunderbird το Hotmail account μου σαν IMAP, και δούλευε χωρίς πρόβλημα. Τώρα έχει σταματήσει.

 

Έψαξα στο internet και είδα ότι έχουν αλλάξει τον incoming server. Το IMAP ισχύει ακόμη (δε χρειάζεται απαραίτητα να το κάνεις POP3), αρκεί να αλλάξεις τον IMAP incoming server. Ο νέος incoming server είναι imap-mail.outlook.com. Αλλάζω τη ρύθμιση, και στη δοκιμή που κάνω μού ζητάει να βάλω ξανά το login password. Το βάζω, αλλά βγάζει μήνυμα ότι δε μπορεί ο server να πιστοποιήσει το password.

 

Κάποια βοήθεια;

Link to comment
Share on other sites

Αυτά ακριβώς έχω καί εγώ.

Το μόνο "θέμα" (μήπως βοηθήσει) είναι πως, όταν προσπαθώ να κάνω login από browser, μου ζητάει (κατά καιρούς) να κάνουμε μέσω ενός κωδικού επιβεβαίωση, για λόγους ασφαλείας. Μού στέλνουν σε ένα άλλο email τον κωδικό, και μόνο έτσι μπαίνω.

 

Οπότε, στον Thunderbird, το ότι δε μπορεί να γίνει επιβεβαίωση του κωδικού μάλλον είναι λογικό, αφού αυτή η φόρμα για τον κωδικό δεν υφίσταται. Μόνο σε browser. Μήπως γι΄ αυτό δε μπορεί να γίνει το login; Αλλά, και πάλι, δεν καταλαβαίνω. Γιατί αφού πιστοποιώ με κωδικό ότι όντως είναι δικός μου ο λογαριασμός, και όχι κάποιος hacker θέλει να βλάψει, θέλουν κάθε λίγο και λιγάκι αυτήν την επιβεβαίωση;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.