Jump to content



Lenovo K3 note vs Motoroga moto g vs άλλο


italos

Recommended Posts

Πριν μια βδάμαδα παρήγγειλατο το  Lenovo K3 note και είναι καθοδόν απο την Κίνα απο το vickmall(εδώ http://www.thelab.gr/topic/143649-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B1-200-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/) . Ομολογώ ότι δεν ένιωθα άνετα με αυτήν την επιλογή.  Μιλόντας μέ έναν γνώστο μου σήμερα μου υπέδειξε ότι έκανα λάθος και μου συνέστησε να το επιστρέψω και να πάρω το motorola moto g ή κάποιο άλλο. Πέρα των άλλων είναι πιθανόν αντιμετωπίσω και πρόβλημα  λέει με τις συχνότητες  όσο αφορα στο 4g  δεδομένου ότι ταξιδέυω συχνά στην Ευρώπη και αλλάζω τοπικές εθνικές κάρτες sim(δεν διαμένω στην Ελλάδα). Εσεις τί λέτε;

 

Link to comment
Share on other sites

Στην ευρώπη δεν θα έχεις πρόβλημα στις περισσότερες χώρες. Δες εδω http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks#Europe όπου λέει ότι υπάρχει σήμα FDD 800/2100MHz και TDD 2300-2400/2496-2690MHz πιάνεις 4G.

 

Στο 90% της Ευρώπης δεν θα έχεις πρόβλημα. Και στις χώρες που δεν έχει, ο πάροχος σου ίσως υποστηρίζει όμως και άλλα πρότυπα συχνοτήτων στην εκάστοτε χώρα. 

 

Αμερική δεν θα πιάνεις 4G. Ούτε με το moto g όμως :)

 

Αν θες κινητό που να πιάνει παντού στο κόσμο 4G πρέπει να κοιτάξεις κάποιο που να έχει κάποιον από τους εξής επεξεργαστές: MTK6735 MT6753 MTK6795

Έγινε επεξεργασία από BasiliCeLew
Link to comment
Share on other sites

Το Moto G 2nd edition είναι ένα κινητό με 1GB Ram, μικρή μπαταρία και καθαρό android. Η μνήμη και η μπαταρία σίγουρα μπορεί να καλύπτουν πολλούς τώρα, σε λίγο καιρό δεν νομίζω ότι θα καλύπτουν. Η νέα τάση στα κινητά είναι 3-4GB Ram, όχι άσκοπα, αφού φορτώνουμε με εφαρμογές τα κινητά μας, που θέλουμε να τρέχουν απρόσκοπτα όλες μαζί, και να κρατάει και όλη μέρα. Σαν επιλογή από Ελλάδα, στα 170€  που κάνει, είναι δυστυχώς μονόδρομος. Αλλά για αγορά από Κίνα, υπάρχουν πάρα πολλά άλλα. Με ένα 20άρικο πχ παραπάνω, παίρνεις το XIAOMI HONGMI REDMI 2, που έχει καλύτερα χαρακτηριστικά. Πάντως και τα Lenovo είναι πολύ καλά και θεωρείται αξιόπιστη εταίρεια. Καλορίζικο!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.