Jump to content



σταματημα τροφοδοσιας ρευματος σε θυρα usb


Recommended Posts

Καλησπερα , εχω τη μητρικη z97 anniversary της asrock και οταν κλεινω τον υπολογιστη το ποντικι συνεχιζει να παιρνει ρευμα και να ειναι αναμμενα τα λαμπακια του. Απο το να καθομαι και να το βγαζω καθε βραδυ, γινεται να σταματησω την τροφοδοσια του ρευματος στη θυρα usb που εχω βαλει το ποντικι οταν κλεινει ο υπολογιστης. Η αν υπαρχει τετοια επιλογη θα πρεπει να σταματησει παροχη σε ολες τις usb?

Ευχαριστω

Έγινε επεξεργασία από D_Angelos
Link to comment
Share on other sites

μπας κι έχεις αφήσει ανοιχτή καμιά υπηρεσία τύπου Dehumidifier;;;

Όπως και να'χει, δεν το κόβω τόσο νορμάλ να θες να κλείσεις το ρεύμα εντελώς.. μιας και μιλάμε για κατανάλωση ΑΠΕΙΡΟελάχιστη (1W??).

Στην ουσία είναι μια κατάσταση που ναι μεν είναι όλα κλειστά κι απλά δίνει λίγο ρεύμα σε μια-δυο συσκευές προκειμένουν να μπορούν να ανοίξουν το pc εκείνες.. π.χ. διπλό κλικ του ποντικιού.. ψάξε στο bios κάτι που να'χει σχέση με:

PS/2 power on
USB keyboard remote power on
USB mouse power on

Θα πρότεινα αν όντως σε ενοχλεί τόσο, να κλείνεις το pc από το τροφοδοτικό του με το που κάνει shutdown.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το dehumidifier οχι το εχω κλειστο,θα ριξω μια ματια στo bios να δω αν εχει καμια επιλογη ενεργοποιημενη απο αυτο που λες. Απλως το βραδυ που ειναι σκοτεινο το δωματιο και φεγγει το ποτικι απλως ειναι λιγο ανοχλητικο. Το πολυ πολυ θα βρω κατι να το καλυπτω. 

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Χαχα, αυτο ακριβως, ειναι μπλε και ειναι και εντονο, χθες αναγκαστικα να σηκωθω να το βγαλω απο το usb. Ειδα τις επιλογες που εχεις η μητρικη για να ξυπναει με το ποντικι κτλ και ειναι ολες απενεργοποιημενες. Αρα λογικ η θυρα που ειναι για το ποντικι απλα δινει ρευμα γενικα οταν ειναι κλειστος ο υπολογιστης..

Ευχαριστω για το χρονο σας

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.