Jump to content



ανοιγμα λογαριασμου


shooterg

Recommended Posts

Γεια σας ! Ειμαι 18 χρονων και παω σχολειο ακομη και θα ηθελα να ανοιξω λογαριασμο σε μια οποιαδηποτε τραπεζα για να αποκτησω προπληρωμενη καρτα για αγορες μεσω ιντερνετ ebay κτλπ. Δεν εχω εκαθαριστικο,φορολογικη δηλωση μονο αφμ μπορω να αποκτησω αυτη την καρτα?

Link to comment
Share on other sites

Ναι μπορείς κανονικά. Στην περίπτωση που είσαι προστατευομενο μέλος θα χρειαστείς φορολογική δήλωση των γονιών σου + κάποια άλλα δικαιολογητικά που θα σου ζητήσουν.

Έγινε επεξεργασία από gaaragr
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ανοιξε λογαριασμο παρε την καρτα βαλε ιμπανκινγκ μη μπλεξεις με προπληρωμενες

θα χρειαστεις ενα χαρτι απο εφορια οτι δεν κανεις φορολογικη δηλωση

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Και όχι μόνο στην φόρτιση.. πολλές έχουν και στην ΕΠΑΝΑφόρτιση, άλλες και σε κάθε χρήση, άλλες κρατάνε και προμήθεια (1% π.χ.) σε κάθε κίνηση της κάρτας κι άλλα τέτοια κουλά.. άλλες έχουν κ χρέωση στην έκδοση.. κοινώς έλα να σε κλέβουμε από παντού και να λες κι ευχαριστώ

Έγινε επεξεργασία από Delijohn
Link to comment
Share on other sites

Πέραν της φόρτισης δεν τα χω συναντήσει (ακόμα) αυτά που λες αλλά κι εγώ σιγά σιγά θα την αφήσω την prepaid γιατί βάζω μικρά ποσά που σημαίνει ότι συνεχώς πληρώνω προμήθεια οπότε δε συμφέρει. Στην Εθνική έχω μια κάρτα αναλήψεων αλλά είναι maestro, μπορώ να την αλλάξω; Είναι συνδεμένη με λογαριασμό βιβλιαρίου.

Link to comment
Share on other sites

Η εθνική μέχρι και πριν ένα χρόνο δεν δεχόταν να μου δώσει με τίποτα κάτι άλλο εκτός από maestro. Όταν με έφτασαν στα όριά μου και τους απείλησα ότι θα πάρω όλα μου τα λεφτά από εκεί, μου είπαν πως απλά δεν έχουν visa. Ναι καλά διάβασες.. Εγώ είχα χρόνια πριν σε άλλη τράπεζα visa αναλήψεως/χρεωστική, αλλά η εθνική δουλεύει σαν το δημόσιο αργά, οπισθοδρομικά και γραφειοκρατικά.  

 

Για να δεις τα παραπάνω που σου είπα πήγαινε εδώ και τσέκαρε από τα φίλτρα μόνο το "επαναφορτιζόμενη". Έτσι για να γελάσεις, δες χρεώσεις..  

(τα ίδια κι εδώ, ενώ εδώ τουμπεκί για χρεώσεις)

 

Το πιο απλό που έκανα κάποτε, ήταν να πάω σε μια τράπεζα, να ανοίξω έναν λογαριασμό και να πάρω κωδικούς ebanking και κάρτα ανάληψης (visa). Έτσι τα κάνεις όλα και συμφέρει.

 

Κι ένα παράδειγμα για το τι μπορείς να κάνεις με το ebanking πέρα από τα συνηθισμένα (πληρωμές, ανανέωση χρόνου ομιλίας, έλεγχος υπολοίπων, διαχείριση λογαριασμών σε διάφορα νομίσματα, επενδυτικοί λογαριασμοί, κλειστά κλπ). Χάνω πριν 4 μήνες την κάρτα μου ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Επαναλαμβάνω, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Ήμουν 1000% σίγουρος αλλά δεν την έβρισκα με τίποτα. Μάλιστα δε με ένοιαζε κ πολύ γιατί το συγκεκριμένο λογαριασμό που τον είχα συνδέσει με την κάρτα, τον είχα αφήσει με 3€ μέσα. Πάω σε ένα κατάστημα κ λέω θέλω νέα κάρτα, ακύρωση της παλιάς κλπ. Μου λέει θα φέρεις ένα x, δύο y, τρία z, τέσσερα w κι ένα ακόμα h. Λέω μα όλα αυτά; Αφού έχετε τα στοιχεία μου, είμαι πελάτης από το 2006, απλά επανέκδοση κάρτας θέλω. Καλά αφήστε θα ψάξω να τη βρω. Πάω σπίτι, ebanking, διαχείριση καρτών, επανέκδοση κάρτας. Ακυρώθηκε αυτόματα η παλιά, σε 2-3 μέρες ήρθε η νέα και την επόμενη ήρθαν κι οι κωδικοί της. Κατάλαβες;;  B)

Link to comment
Share on other sites

Μελέτησα λογαριασμό γιατί είπες ότι έχεις προπληρωμένη, άρα δεν έχεις λογαριασμό στη Πειραιώς. Ακόμα κι αν έχεις όμως, καλύτερα άνοιξε έναν δεύτερο κ να'χεις εκεί τα λεφτά "της κάρτας". Μεταφέρεις όποτε θες εκεί τα λεφτά που θες άμεσα.

 

Αν πεις τώρα στην Εθνική για visa δεν ξέρω.. δεν ασχολήθηκα ξανά με την τράπεζα. Ακόμα και το ebanking τους για να δουλέψει ήθελε internet explorer 6 με το ζόρι. Tώρα βλέπω το'χουν αλλάξει ευτυχώς κι αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Μου λες να ανοίξω λογαριασμό στην Πειραιώς δηλαδή. Εν τω μεταξύ με τις συγχωνεύσεις που κάναν έχω λογαριασμό εκεί από την Γενική, επειδή όμως ήταν μισθοδοσίας δημοσίου είναι κλειδωμένος για ηλεκτρονικές αγορές παρόλο που η κάρτα αναλήψεων είναι visa. Τεσπα αν παω και τους πω ότι θέλω άλλον έναν καινούργιο λογαριασμό πάλι στο όνομά μου με άλλη μια αναλήψεων visa δε θα μου πουν τίποτα φαντάζομαι.

Link to comment
Share on other sites

Ναι ναι πειραιώς μιλούσα..

Ενεργοποίησε ebanking και τον φτιάχνεις μόνος σου από το σύστημα. Λιγότερο παίδεμα. Από εκεί βγάζεις κι ότι κάρτα θες μετά. Αν σου πουν ότι δεν γίνεται λόγω λογαριασμού από Γενική κλπ, άνοιξε έναν, είναι μονόδρομος.. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.