Jump to content


Φορμάτ και πέρασμα drivers


Recommended Posts

Καλησπέρα έκανα φορματ και έχω περάσει μέχρι στιγμής της ενημέρωσης από τον πίνακα ελέγχου....Τώρα για να βάλω drivers σε μητρική επεξεργαστή κτλπ με ποια σειρά πρέπει να τα βάλω? Επίσης για την μητρική υπάρχει κάποια εφαρμογή που να περνάει τους τελευταίους drives?

 

 

Mod Edit

 

Λίγη προσοχή φίλε μου σε παρακαλώ με τα κεφαλαία στους τίτλους των θεμάτων που ανοίγεις.

Είναι ο δεύτερος τίτλος που σου διορθώνω μέσα σε δυο ημέρες.

Έγινε επεξεργασία από rastafari
Δεν γραφουμε με κεφαλαία τους τίτλους των θεμάτων.
Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορούσα να το βρω ρε συ....από το κινητό δεν βγάζω άκρη...αυτό είναι για την μητρική όμως...Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη σειρά που πρέπει να περαστουν η drivers?

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλα δημιουργουνται ασκοπα θεματα. Μια χαρα βρισκω τα θεματα μου απο κινητο παντως. 

Τεσπα

Στο θεμα που εσυ ειχες φτιαξει (που εστειλα) ,  στο ποστ νουμερο 2 σου απανταει το παιδι πως τα βαζει και με ποια σειρα.

 

Εγω βαζω με την εξης σειρα χωρις προβλημα: 

 

Ενημερωσεις πρωτα. 

 

Κατοπιν drivers. 

Chipset, usb3, LAN,  Audio , VGA και εβαλα στο τελος το irst (intel rapid storage technology - https://downloadcenter.intel.com/download/24501/RAID-Intel-Rapid-Storage-Technology-Driver-for-Intel-NUC ). Υπαρχει καποιος λογος που ενω παιζεις σε ssd κανεις καθε τοσο φορματ; Κολλησες καναν ιο μηπως; 

 

Οι υπολοιποι drivers συνηθως ειναι ετοιμοι απο τα παραθυρια. Κανεις και ενα τσεκ στην διαχειριση συσκευων και εισαι ετοιμος. Δεν αντιμετωπισα ποτέ προβλημα με αυτη τη σειρα. Οτιδηποτε αλλο θελω τα βαζω αργοτερα.

 

Δε ξερω αν παιζει πραγματικα ρολο η σειρα , αλλα ετσι τα βαζω εγω. 

Link to comment
Share on other sites

Είχα ένα θέμα με τον ήχο κ επειδή δεν έβγαλα άκρη κ μου γύρισαν τα μυαλά έκανα φορματ....Έχεις δίκιο για τα ποστ δεν μπορεί κάποιος admin να σβήσει αυτά που δεν χρειάζονται? Τεσπα....μόλις τελειώσει η ενημερώσει θα τα κάνω με την σειρά που είπες....παρεμπιπτόντως για τους drives Δεν χρειάζεται να βάλω τα CD ε? Κατευθείαν από την σελίδα της εταιρείας θα τα κατεβάσω?

Link to comment
Share on other sites

Τους τελευταίους drivers θα τους βρίσκεις πάντοτε στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι με προγράμματα τα οποία εγκαθιστούν drivers.

 

Τέτοιο πρόγραμμα χρησιμοποιώ, αλλά μόνο για παλιές συσκευές που μερικές φορές δεν είναι εύκολο να τους βρεις. Μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν. Απλά μια συμβουλή δίνω.

 

Αν ντε και καλά θέλεις τέτοιο πρόγραμμα είναι το Driver Magician

Έγινε επεξεργασία από pasjohn
Link to comment
Share on other sites

Καλυτερα ειναι να αποφευγουμε αυτου του ειδους τα προγραμματα. Εχω προσφατο παραδειγμα με τον πατερα μου , που του εβαλε οτι να'ναι drivers , και χωρις πολλα πολλα χρειαστηκε φορματ (δεν ειχε κανενος τυπου backup και δε του φορτωνε τα παραθυρια- περασε οτι να'ναι drivers , αλλαξε και οτι ειχαν τα παραθυρα και αντε γεια :p )

 

Δε θυμαμαι με ποιο προγραμμα την πατησε, αλλα ηταν απο καποιο torrentαδικο που το πλασαρε ως uber program για οδηγους! 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.