Jump to content



Προτασεις για Κάρτες Γραφικών


Recommended Posts

Αν σε ενδιαφέρει ΜΟΝΟ το συγκεκριμένο παιχνίδι, πας στην 960 4GB phantom, που'ναι ακριβώς σε αυτά τα λεφτά. Τα πάει περίφημα.. τώρα για high δεν παίρνω κι όρκο, δες βιντεάκια. Υποθέτω πως λες και σε 1080p, αν και δεν μας το λες. Αν δεν την εμπιστεύεσαι (για τους λόγους σου) πας εδώ.

 

 

Αν δεν σε νοιάζει το συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο, κάνεις μια μικρή υπέρβαση και πας εδώ.

Κατά γενική ομολογία πολύ δυνατότερη σαν κάρτα, αδικημένη από τους drivers της θα'λεγε κάποιος.. αποκλείεται όμως να την κοντράρει η 960 σε όλο το εύρος των παιχνιδιών που θα παίξει ένας gamer. Επίσης εικάζω πως θα "ανασάνει" πολύ σαν κάρτα με το dx12. Βίντεο πάλι, σε περίπτωση που σε νοιάζει μόνο το GTA V.

 

 

ΜΗΝ ΠΑΣ σε πιο δυνατή κάρτα, δεν αξίζει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το GTA V παιζει με καρφωμενα 60 fps στη δικη μου καρτα πολυ ανετα. Με τα περισσοτερα high. Η μνημη vram με κοβει απο το να ανεβασω τα textures περισσοτερο. Οποτε στις καρτες που προτεινει ο Δελητζον , θα παιζει παραπανω απο ανετα. Ειδικα στην 290... Εκει θα εισαι αρχοντας. 

 

Αρκει να εχεις ενα καλουτσικο τροφοδοτικο (εως 500W ) για να τη σηκωσει. Και εννοω καποιο επωνυμο , οχι lamtech ας πουμε. :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

το ποσο που διαθετεις, παραμενει στα 250€ ;

Η 750ti δεν ειναι κακη καρτα, αλλα οχι για 175€ που ζηταει πλεον. Πριν πεσει το ευρω, ειχε 145-150. Τοτε με κλειστα ματια θα σου ελεγα.

 

Αντιθετως με μια μεταχειρισμενη 290 θα εισαι πολυ πιο πανω σε επιδοσεις ακομη και απο την 960 που καινουρια εχει στο 250ρι (η 4GB). Μιλαμε για +2 GB vram, που θα σου χρειαστουν για να παιξεις σε πιο υψηλα settings το παιχνιδι. Αλλα και αν καποια στιγμη θελησεις και κατι αλλο , θα εισαι ανετος. 

 

 

Κατι αλλο ομως. Ποιος ειναι ο επεξεργαστης σου , το κουτι σου , το τροφοδοτικο σου; Εαν δε κανω λαθος η καρτα σου ειναι μια 550ti

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το βεντο είναι αυτό της ασους ; πολύ στριμοκωλο φαινεται

Ενιγουει πες και το τροφοδοτικό σοΥ :) ελπίζω να χωράει οποία κάρτα και να πάρεις. Να χωράει από όλες τις απόψεις

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
Link to comment
Share on other sites

Αφού δεν έχεις βάλει ανάλυση υποθέτω θα είναι 1080p. Δες το παρακάτω συγκριτικό, το πιο πλήρες (με τις περισσότερες κάρτες) που μπόρεσα να βρω προς στιγμήν.

 

_id1429106197_1.jpg

 

http://www.game-debate.com/news/?news=16560&game=Grand%20Theft%20Auto%20V&title=GTA%20V%201080p%20Very%20High%20Graphics%20Complete%20GPU%20Benchmarks

 

Πας για 960. Καλύτερα προτίμησε μία από τις έκδόσεις των 4Gb.

Link to comment
Share on other sites

Εαν το συγκριτικο ειναι αξιοπιστο για καινουρια καρτα εισαι για 960 4gb οπως λεει και ο virus. Ειναι και χαμηλης καταναλωσης , οποτε θα την σηκωσει ανετα (επισης δεν ειναι τοσο θεριό οποτε λογικα θα χωραει στο κουτι σου την υλοποιηση της asus που εχει προταθει πιο πανω, gainward δε ξαναπαιρνω ποτέ και για κανενα λογο)

Link to comment
Share on other sites

 Εδω λεει τα dimensions της καρτας γραφικων. (παντα υποθετωντας οτι εχεις αυτη την υλοποιηση στο νου σου- η φτηνοτερη ειναι της Gainward , ισως να ειναι πλεον καλη και η gainward στις υλοποιησεις της, δε το γνωριζω)

 

Επισης και της Gigabyte φαινεται μια χαρα υλοποιηση και εχει ιδιο μηκος. Απλα ζηταει ενα 6pin και ενα 8pin για να λειτουργησει. Υποθετω τραβαει λιγο παραπανω ρευμα.

 

Δες στο official site του κουτιου σου μεχρι τι μεγεθος (μακρος) καρτας χωραει,  καθως και υψος (το υπολογιζεις βλεποντας το πλατος του κουτιου σου). Επισης θα χρειαστεις 2 pci slots ελευθερα. 

 

Υπολογισε οτι θα χρειαστεις ελευθερο ενα 6+2pin connector απο το τροφοδοτικο σου (εχει 2 απ'οτι ειδα). Εαν δεν εχεις χωρο να την βαλεις απευθειας , θα πρεπει να ξεκουμπωσεις καποια καλωδια πρωτα. Και εμενα το κουτι μου ειναι λιγο μικρο και χωρις να προσφερει χωρο για τακτοποιηση καλωδιων , αλλα εχω βολεψει μια αρκετα μεγαλη καρτα μεσα. 

 

Τσεκαρε οσα σου ειπα πρωτα και μετα βλεπεις :)

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Νομιζω οτι το μονο που θα χρειαστεις ειναι να απεγκαταστησεις τους παλιους drivers και να τους περασεις με καθαρη εγκατασταση. Εφοσον χωραει στο κουτι σου δε νομιζω να χρειαστεις κατι αλλο. Το υπολοιπο συστημα ειναι μια χαρα και η καρτα (εκτος απροοπτου) θα λειτουργει οπως πρεπει!! 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.