Jump to content


Recommended Posts

Γεια σας παιδια βρηκα σε προσφορα αυτη την οθονη http://www.e-shop.gr/othoni-samsung-s27c570hs-27-led-full-hd-black-p-PER.157353 αξιζει η αγορα της? το hardware που εχω το υποστηριζει 1920x1080 χωρις προβληματα? [βλεπε υπογραφη μου]

Link to comment
Share on other sites

Το οτι ειναι σχεδον μισοτιμης απο την μια ειναι δελεαστικο. Απο την αλλη... 1080p - 27inch ... Χμμμ . Ομως θα μου πεις οτι εχεις 29ρα στα 720p... 

 

Η συνδεσιμοτητα περιορισμενη παντως. Dsub και hdmi , και δεν εχει dvi ουτε DP. Ειναι περιεργη περιπτωση... 

 

Εγω δε θα την επαιρνα , αλλα αυτο ειναι προσωπικη επιλογη. Ισως και να αξιζει. Θα παιζει μια χαρα αν δε κανεις κατι απαιτητικο στο συστημα σου.

 

Εαν επιτρεπεται ποιος ειναι ο λογος που σε ψηνει; Η χαμηλη - σε σχεση με την αρχικη - τιμη;

Link to comment
Share on other sites

Ο αρχικος λογος που με ψηνει ειναι οπως ειπες η αρκετα δελεαστικη τιμη σχεδον το 50% αν θυμαμαι καλα. Σε δευτερο σταδιο ερχεται το οτι υποστηριζει 1080P και ας ειναι πιο μικρη και αυτη που πηρα την 29αρα την πηρα γιατι με κοροιδεψε ο πωλητης του καταστηματος λεγοντας μου οτι υποστηριζει ανετα 1080P και παραπανω και βιαστικος εγω ειπα το ναι. Τωρα τι να κανω δεν ξερω αξιζει η αγορα της η να μεινω ως εχει και να περιμενω καποια αλλη ευκαιρια ? τι εχεις να μου προτεινεις σε 1080p μεχρι συν 100 ευρω? σκεφτομαι για αυτη εδω http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/143892-samsung-lt27d590

Link to comment
Share on other sites

1) το hardware υποστηρίζει την ανάλυση που θέλεις. Να ξέρεις, μιλώντας γενικά, ότι η υποστήριξη αυτή δεν είναι κάτι απόλυτο αλλά εξαρτάται από τη χρήση που προορίζεται. Μπορεί δηλαδή ένας συνδυασμός να υποστηρίζει 1080 άνετα όταν εργάζεσαι σε μια εφαρμογή γραφείου αλλά να ζορίζεται αν πας να παίξεις κάποιο απαιτητικό παιχνίδι με όλα τα φίλτρα βελτίωσης της εικόνας στο ανώτατο. Με βάση το ποντίκι υποθέτω τη θέλεις για παιχνίδια.

 

2) το να αγοράσεις 27 ίντσες με ανάλυση 1080 δεν είναι ό,τι καλύτερο χωρίς να είναι πάντως απαγορευτική. Απλώς σε αυτές τις ίντσες είναι μάλλον προτιμότερη κάποια μεγαλύτερη ανάλυση.

 

3) άσχετο αλλά αν διαβάζω ορθώς τα εξαρτήματά σου, θα σε βοηθούσε ένας SSD.

 

Δεν θα αγόραζα την οθόνη που δείχνεις, θα απέφευγα είτε Samsung είτε LG αλλά ο καθένας με τις ορέξεις του.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Για μενα , σε τετοιο μεγεθος, μονο 1440p (πραγμα το οποιο θα ζορισει απιστευτα το hardware που εχεις).

 

Ηδη εισαι σε fail κατ'εμε αναλυση/ιντσες για χρηση σε υπολογιστη (ειναι tv monitor αυτο που εχεις, κατι τετοιο θα ηταν πιο νορμαλ ομως η μεταβαση σε τοσο μικροτερη οθονη ειναι αδυνατη θεωρω).

 

Προτεινω οτι σου ειπε ο Salde παραπανω. Να δεις για ποια χρηση προοριζεται ωστε να κανεις την ορθοτερη επιλογη (πχ εχοντας οθονη -εστω και σε αυτο το μεγεθος/αναλυση- μηπως θα ηταν καλυτερο να αναβαθμισεις κατι αλλο; Εαν η χρηση σου ειναι αποκλειστικα ταινιες και αλλα σχετικα , ισως να ειναι οκ λυση η οθονη αυτη.

 

ΥΓ: Πως σου ειπε ο πωλητης οτι ειναι 1080p ενω η αναλυση ειναι 1366Χ768 ? Θα του ειχα φερει την οθονη στο κεφαλι προσωπικα :p 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αφού έχεις οθόνη, κάνε υπομονή, μάσε και άλλα χρήματα να πάρεις μια καλή οθόνη (Dell, Benq, EIZO).

Ή θα πας σ 24άρα με 1080 ή σε μεγαλύτερες ίντζες με μεγαλύτερη ανάλυση

Μην βιαστείς για την επιλογή σου. 

Link to comment
Share on other sites

Κυριως για παιχνιδια την θελω μαλλον θα κανω υπομονη και θα επενδυσω σε ενα ssd και αργοτερα ισως οθονη.

Σχετικα με τον πωλητη με το ζορι κρατιεμαι να μην το κανω ασε πολλα νευρα για αυτο το θεμα.

Κατω απο 27 δεν θελω να πεσω γιατι ηδη ζοριζομαι σε μια 24αρα ενος φιλου που εχει. οποτε πλεον ειναι μονοδρομος τι αναλυση θα ειναι πιο σωστο να διαλεξω και θα ειναι ενταξει με το hardware που εχω?

Link to comment
Share on other sites

1080p οριακα. Σε οτιδηποτε παραπανω θεωρω οτι θα υπαρχει προβλημα. Εαν πας σε ανωτερη αναλυση πρεπει να πας σε ανωτερη καρτα γραφικων κλπ κλπ. 

 

27 ομως και 1080p δεν ειναι τοσο καλη ιδεα για νεα αγορα, οταν εχεις ηδη 29ρα οθονη (εστω και στα 720p). 

 

Ας πουμε το πιο "σωστο" στις 27 ιντσες ειναι τα 1440p (2560x1440) που σημαινει σημαντικη αυξηση του κοστους. 

 

Ομως τι παιχνιδια παιζεις στο setup που εχεις τωρα;

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Συγγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση μου ειχα κατι τρεχαματα.

Στο θεμα μας τωρα,

 τα παιχνιδια που παιζω αυτη την στιγμη ειναι saints row 4 που το παιζω ολα ultra προς το παρον λογο μειωμενου χρονου. Αλλα πιο πολυ θελω το 1080p για ψυχολογικους λογους..

Link to comment
Share on other sites

ΜΗΝ την αγορασεις. Λογια γνώστη: 'The 570 series uses a grainy matte coating vs. lighter IPS competitors and has an insultingly low, 160hz led pwm dimming frequency'.

Κοινως ζαλαδες και πονοκεφαλοι.

 

Αντιθετα, προτιμησε αυτη: https://www.skroutz.gr/s/4692293/LG-27MP35HQ.html?keyphrase=LG+27MP35HQ

Στα θετικα της οτι εχει γκριζοπο bezel, σε αντιθεση με τις αλλες frameless οθονες που εχουν inner black bezel, οποτε βελτιωνει το αντιλαμβανομενο βαθος του μαυρου.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.