Jump to content



Ψήνομαι για WII U είναι κακό?


Recommended Posts

Εδώ και δύο εβδομάδες που παρακολουθώ τα κατάντια με τις και καλά new gen consoles που έχουν γεμίσει με remastered τίτλους και κοιτάζω επίσης το ανατολικό στρατόπαιδο της Nintendo με δύο κατα την γνώμη μου ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ EXCLUSIVES.

 

Μιλάω φυσικά για το Xenoblade Chronicles X και το Legends of Zelda.

 

Είναι λόγος λέτε να χτυπήσω αυτήν την κονσόλα για αυτά τα διαμαντάκια ή να δώσω περισσότερο χρόνο για να απαντήσουν και οι άλλες?

Link to comment
Share on other sites

xbox 1 = crap 

ps4 = crap 

Ετσι αλλιως δεν σε νοιαζει κιολας ,τα παιζεις ολα 10 φορες καλυτερα στο PC που εχεις 

Μονο το Wii U αξιζει πλεον (για μενα τουλαχιστον ) 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

φίλε μου πρόσφατα αγόρασα και εγώ το wii u . είμαι φανατικός την nintendo από το snes . donkey kong country από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. το μόνο που δεν πήρα ήταν το wii γιατί είχα διαβάσματα και πι σι .

εαν δεν ξέρεις το δεύτερο παιχνίδι που λες είναι action adventure . άντε την πρώτη φορά που θα το παίξεις θα φτάσεις στο 80 /100 των πλήρως μυστικών .

δεύτερη τρίτη 100/100 . θα είναι αρκετές ώρες . αλλά ίσως βαρεθείς . πρέπει να είσαι φαν για να πάρεις μια κονσόλα μόνο για δύο παιχνίδια.

εάν έχει καλά multiplayer πάρε τη σίγουρα . πχ Mario cart .

σκεφτόμουν να πάρω το black ops ii και το ghosts που τα έχω στο πισι γιατί τα βρίσκω 10 ευρώ το ένα αλλά με κολάει το γεγονός πόσο ακριβής θα είναι ο κέρσορας . γιατί είναι και ασύρματο και είναι και pad . σε σχέση με το ποντίκι του πι σι .

το τελευταίο fps που έπαιξα σε Nintendo ήταν το θρυλικό golden eye της θρυλικής rareware . αλλά η ακρίβεια της στόχευσης είναι λίγο πίκρα σε σχέση με το ποντίκι.

και επειδή είμαι φαν πήρα και το donkey kong country returns του wii για να το παίξω στο wii u . με τα γραφικά απογοητεύτηκα .

αλλά το wiimote του wii στο wii u έχει περισσότερη ακρίβεια από το μαμα χειριστήριο του wii u .εάν βρείς παιχνίδια του wii u που να παίζουν με wiimote δοκίμασε τα .ίσως έχουν περισσότερη ακρίβεια στο στόχο.

 

και κάτι τελευταίο . το Zelda το καινούργιο πρέπει να κυκλοφορήσει Χριστούγεννα.

Έγινε επεξεργασία από Γεώργιος
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Τα Nintendo είναι η πεμπτουσία της κονσόλας κατά τη γνώμη μου .

Έχουν παιχνίδια που είναι φτιαγμένα για κονσόλα (θα μου πεις,σάμπως τι ήταν τα μισά φετινα pc games [emoji14] ) ,για να παίζεις στην TV μικροί μεγάλοι μαζί και γενικά είναι για διασκεδαση περισσότερο οχι για να γυαλίζει το μάτι σου.

Οι άλλες κονσόλες, είναι πετσοκομμενα υπερτιμημένα μικρα pc ,που θέλουν να παίζουν ότι παίζει το pc.

Αντί να δώσω 500€ να πάρω ps4, προτιμώ να κουβαλάω το pc στο σαλονι όποτε θέλω να παίξω στην tv.

Link to comment
Share on other sites

Αχ αυτο το nintendo land. Οσα παιχνιδια εχει μεσα ειναι ολα ενα κενα. Ειδικά αυτο με το φαντασμα ειναι φανταστικο. Btw η nortec η αντιπροσωπεια εχει κλείσε οποτε για καινουργιο πρέπει να βιαστεις.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.