Jump to content


Gaming Headset ~40Ευρώ


Recommended Posts

Καλησπέρα σας,ψάχνω για gaming headset με πανω κάτω 40ευρω.Υποχρεωτικό να έχει μικρόφωνο..Είδα τα Creative Fatal1ty,αν και γραφουν καλα λόγια σε reviews που εχω δει,η ποιοτητα κατασκευη τους ειναι πραγματικα πολύ χαμηλή,εχετε να προτεινεται κατι αλλο??

Link to comment
Share on other sites

Αγόρασα πριν λίγο καιρό τα Sades-SA922 Κλώνο των original Sades Wolfang στα 35ευρώ από Ελλάδα.

http://www.sades.us/product/wolfang/

 

http://www.skroutz.gr/s/5928655/Sades-SA-922.html?keyphrase=sades+sa-922

 

Δεν ειναι 7.1 μιας και ο κλώνος δεν έχει τα αντίστοιχα κυκλώματα των original αλλά για stereo ή virtual surround και fps games ειναι εξαιρετικά!

 

Ποιότητα κατασκευής πολύ πάνω του μετρίου. 

 

Μικρόφωνο 12 στα 10. Φοβερά καθαρό και με πολύ καλό correction σε όλες τις συνθήκες.

Έγινε επεξεργασία από greekfragma
Link to comment
Share on other sites

http://www.e-shop.gr/natec-nsg-0534-genesis-hx66-usb-virtual-71-gaming-headset-p-PER.572250

Εγω εχω αυτο το σετακι το οποιο ειχα αγορασει σε crazy sunday του eshop. Πραγματικα παρα πολυ καλο και τιμιο. Στιβαρη κατασκευη, ωραιο φινιρισμα, πολυ πλουσιος ηχος στα παιχνιδια και η μεγαλη εκπληξη ηταν το θανατηφορο μπασο που μπορει να παραγει. Πραγματικα δεν το περιμενα το τελευταιο. Πριν τα παρω ειχα δοκιμασει κι ενα σετ cavimanus της genius και δεν με ειχαν ικανοποιησει τοσο οσο τα natec.

Στα μειον θα βαλω το οτι ειναι λιγακι παραπανω σφιχτα και ισως σε πολυωρη χρηση σε κουρασουν. Εγω συνηθως καθομαι στο pc περιπου 1,5 ωρα και δεν με εχουν κουρασει ποτε αλλα αν τα χρησιμοποιουσα παραπανω ισως και να με κουραζαν. ΙΣΩΣ. Σε αυτο βεβαια παιζει ρολο και το μεγεθος των αυτιων σου. Εχε το στα υποψιν μαζι με οσα σου προτεινουν και οι πιο γνωστες!

Link to comment
Share on other sites

Βλέπω πως και τα δυο έχουν usb,θα πρεπει να να περάσω και κάποιον driver??Το ρωτάω γιατι η χρήση θα γίνεται σε internet cafe..

Tα superlux ωραια,αλλα ψάχνω για gaming.

 

Τι λέτε για τα Sennheiser PC 310??Επίσης να προσθέσω θα γίνεται συνεχής χρήση 3++ώρες..

Έγινε επεξεργασία από Andrewk
Link to comment
Share on other sites

Το θετικό των Sades είναι οτι είναι πανάλαφρα με πολύ καλά μαξιλαράκια και δε κουράζουν καθόλου.

Driver έβαλε έναν universal από windows update και δούλεψαν. Δεν έχουν software στη συσκευασία των sades clone.

Αν βρεις τα Natec πάρε αυτά στην ίδια τιμή που έχουν και την κάρτα ήχου 7.1 επάνω τους.

Link to comment
Share on other sites

Μέσα στο παιχνίδι μπαίνουν και τα razer kraken usb που παιζουν στα 55..Να πω την αλήθεια οτι δεν συμπαθώ πολύ την razer,αλλα φαινονται πιο ποιοτικά.Αξίζουν αυτή την διαφορά???

Link to comment
Share on other sites

το παλικάρι ζήτησε gaming με μικρόφωνο.

ok my bad.

 

 

Τα fatality που αναφέρεις @Andrewk τα είχα πριν κανα χρόνο, το μικρόφωνο στο 5μηνο μας άφησε χρόνους λόγο της κατασκευαστικής του φύσεως, επειδή είναι κι αποσπόμενο παρόλο που δεν έπαιζα μπάζε βγάλε με αυτό χάλασε ( τα ίδια και ένας φίλος μου που τα είχε ). Επίσης, 2ο αρνητικό θα βγάλουν φωτιά τα αυτιά σου από τα μαξιλαράκια ( ειδικά καλοκαίρι δε το συζητάμε ) 

 

Πολυ καλά πάνε και αυτά εδώ http://www.skroutz.gr/s/2502092/Turtle-Beach-EarForce-X12.html

Link to comment
Share on other sites

Ta natec που σου εδειξα εχουν και δικους τους drivers αλλα παιζουν και αυτοματα μολις τα συνδεσεις στο pc. Εγω τους εχω περασει τους druvers γιατι μεσα απ αυτους μπορεις να κανεις αρκετες ρυθμισεις, οπως για τον ηχο, για το αν θα παιζουν στερεοφωνικα η 7.1.. μεχρι και τα εικονικα ηχεια του 7.1 μπορεις να πειραξεις για να ακους οπως θες!

Link to comment
Share on other sites

Μέσα στο παιχνίδι μπαίνουν και τα razer kraken usb που παιζουν στα 55..Να πω την αλήθεια οτι δεν συμπαθώ πολύ την razer,αλλα φαινονται πιο ποιοτικά.Αξίζουν αυτή την διαφορά???

Aν ανεβασεις το budget μεχρι εκει κοιταξε τα logitech g230 https://www.skroutz.gr/s/3334386/Logitech-G230.html

Link to comment
Share on other sites

Τελικά αγόρασα τα kraken usb,απο ήχο δεν λένε πολλά,το περίμενα εξάλλου.Ημουν ανάμεσα σε αυτά και στα g230 αλλα φοβηθηκα πως το υλικό που έχει στα ακουστικά θα με φαγούριζε οπότε προτίμησα το δέρμα της razer.Ειναι πολύ ανετα τα razer και δεν με ενοχλουν μετα απο ώρα,για τα παιχνίδια που τα θέλω ειναι υπεραρκετά..Στα Natec με φοβισε λίγο το μικρόφωνο..

 

Οπως και να εχει σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας!

Έγινε επεξεργασία από Andrewk
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 1 month later...

Τελικά πήρα αυτά http://www.skroutz.gr/s/5483667/Element-HD-1000G.html?from=catspan&keyphrase=1000G+ELEMENT

Και στις πρώτες μέρες δεν άντεξα,με πονούσαν τα αυτιά μου γιατί έπεφταν χαμηλά και δεν έκλειναν άλλο.Σαν ποιότητα γενικά μέτρια αλλά πολύ ενοχλητικά στα δικά μου αυτιά.

 

Δοκίμασα να αγοράσω πάλι φθηνά αλλά είχα την τύχη να τα δοκιμάσω πριν στο μαγαζί που τα πήρα.Είναι τα Sharkoon H10 http://www.skroutz.gr/s/5378992/Sharkoon-Shark-Zone-H10.html

 

Για τα λεφτά τους είναι φοβερά και το μικρόφωνο και πολύ άνετα στα αυτιά ακόμα και για ώρες σχετικά ελαφρυά και πολύ μαλακά μαξιλαράκια και κλείνουν στο κεφάλι όπως πρέπει.Επίσης το σημείο που βρίσκονται τα ηχεία δεν ακουμπάει στο αυτί όπως τα 1000G ευτυχώς γιατί με ενοχλούσε πολύ  στα element.Το καλώδιο αρκετό και πολύ καλής ποιότητας.Έχει ένα volume rocker ~45cm από τα ακουστικά.Θα ήθελα να ήταν πιο μακριά αλλά οκ δεν ενοχλεί,δεν βαραίνει και τόσο.Καθαρός ήχος,δυνατός αν και θα ήθελα λίγο παραπανω ένταση και μπάσο αρκετά καλό.Σε αυτή την τιμή τα προτείνω με χίλια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.