Jump to content


Ερωτησεις για αγορα απο Caselabs.


Recommended Posts

Ενδιαφερομαι για ενα SMA8 της Caselabs και δεν βρισκω κατι στην ευρωπη οποτε μαλλον η παραγγελια γινεται μονο απο τη σελιδα τους. Εχει κανεις αγορασει κατι απο εκει? αν θυμαμαι καλα καποιος απο εδω ειχε αγορασει ενα Merlin? Τελωνειο το πιανει?

Link to comment
Share on other sites

Τελωνείο aside παλιότερα τουλάχιστον θυμόμουν οτι τα μεταφορικά είναι ασύμφορα, έστω και flat και λόγω παραμετροποίησης ο κατασκευαστής δεν ήθελε να στήσει Ευρωπαϊκή αντιπροσωπία. Κράτα μας ενήμερους πάντως με ενδιαφέρει και μένα το θέμα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

για ενα s5 τα μεταφορικα ηταν γυρω στα 120$ με usps εννοειται, και προφανως περναει τελωνειο γιατι δεν μπορουν να δηλωσουν ψευτικη αξια.

μπορουν να κανουν διαφορες διευκολυνσεις, περισσοτερα σε πμ :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ακομα δεν εχω παρει τπτ απλα ειμαι στο ψαξιμο, τα μεταφορικα για το SMA8 ειναι 212 ευρω και εχει και USPS που ειναι 50-50 να περασει η οχι τελωνειο. Παντως 530 το κουτι και 210 τα μεταφορικα πας στα 740 αν περασει τελωνειο εισαι αλλα +23% +εκτελωνισμο με αλλα λογια γ@μ0 την ευρωπαικη μας ενωση.

Link to comment
Share on other sites

Κοντά στο χιλιάρικο είναι λίγο 'κάπως' για κουτί απο όποια πλευρά και να το δεί κανείς. Παρεμπιπτόντως γιατί θές να στείλεις το 900D? Ρωτάω γιατί σκοπεύω να πάρω ένα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.