Jump to content



Δημόσιο Δίκτυο : Έλεγχος πρόσβασης χρηστών ?


Recommended Posts

Καλησπερα παιδια, θελω να ρωτισω κατι, οταν συνδεομαστε σε ενα "δημοσιο" δικτιο δηλαδη καφετερια ξενοδοχειο και τετοια, υπαρχει περιπτωση να μπορει να δει ο administrator σε ποια σελιδα μπηκε ποιος, δηλαδη κατι σαν ο baggelis-samsung και απο κατω λιστα με σελιδες, ή τυχον αριθμους καταχωριμενους, κυριως κωδικος paypal kai tetoia γιατο το facebook στελνει μυνημα αν δεν ειναι απογηκευμενη συσκευη. Πισεις με incognito σωζεται τιποτα;

*τα λαθη οφειλονται στο touch

*μερικα τουλαχιστον

Link to comment
Share on other sites

Εάν κάποιος είναι αρκετά αποφασισμένος, γίνεται μέχρι και κωδικούς να δει. Μέχρι πρότινος που κυκλοφορούσαν περισσότερες ευπάθειες για SSL ήταν κάπως πιο εύκολο. Εάν σε απασχολεί το ιστορικό των σελίδων, δε χρειάζεται να κάνει τίποτα, είναι πολύ εύκολο.

Μάλλον όμως δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει και πολύ η γνώμη ενός διαχειριστή που χαζεύει το ιστορικό των χρηστών του :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αν στέλνεις κάτι χωρίς κρυπτογράφηση μπορεί να δει το περιεχόμενο. Συνήθως όμως όλες οι αξιοπρεπείς σελίδες παρέχουν https όταν είναι να κάνεις καμιά πληρωμή. Αν είσαι εσύ σωστός το μόνο που θα μπορεί να δει είναι ότι το κινητό σου ή ο υπολογιστής σου ζήτησε την τάδε σελίδα, πχ facebook.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.