Jump to content



Ερωτήσεις για ΟΤΕ ΤV


Recommended Posts

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω 3 πράγματα σχετικά με τον ΟΤΕ τν,γιατί σκέφτομαι να γίνω συνδρομητής..

1) Ποια η διάφορα μεταξύ ευρυζωνικής και δορυφορικής σύνδεσης?

2) Πληρώνω κάθε μήνα στην HOL 40 ευρώ+31 που θα είναι το fullpack...71€ θα ήθελα να μάθω αν είναι λιγότερο στον ΟΤΕ,δηλαδή αν με ευνοεί να αλλάξω και σύνδεση.

3) Πόσο καιρό διαρκεί ώστε να εγκατασταθεί η κεραία

Link to comment
Share on other sites

Αυτά που θα σου πω ίσχυαν πέρυσι/πρόπερσι  που είχε βάλει φίλος μου. Αν άλλαξε κάτι ας με διορθώσει κάποιος.

 

1) Στην ευρυζωνική η σύνδεσή σου γίνεται μέσω του connx. Αυτό σημαίνει ότι θα σου "κόβει" ταχύτητα ίντερνετ. Στην δορυφορική είναι ανεξάρτητα και δεν έχει καμία σχέση με το ιντερνετ σου. Ενα ακόμα πρέπει να είναι και η διαφορά τιμής στον εξοπλισμό εφόσον δεν έχεις πιάτο δορυφορικής. Επίσης αν θυμάμαι καλά πριν 2 χρόνια μ,έσω ευρυζωνικής δεν είχαν HD κανάλια. Αν έχουν τώρα ή αν έχει αλλάξει δε το ξέρω.

2) Στον ΟΤΕ αυτή τη στιγμή με 30άρα VDSL και απεριόριστα προς σταθερά και 30' σε κινητά δίνω 40ευρώ/μήνα. +21,90 ανα μήνα αν ειχα ΟΤΕ TV επειδή είμαι πελάτης.

3) Δεν έχω ιδέα αλλά αν κρίνω απο τη NOVA όταν την έβαλα ήθελε καμια βδομάδα όλο το στόρι της συννενόησης/συνδεσης. Εξαρτάται βέβαια αν είσαι σε μεγαλούπολη ή σε κάποιο χωριό.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

70 ευρώ θα σου βγεί για ΟΤΕ tv με αυτά τα κανάλια http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/Channels/Channels?type=adsl&packet=Full%20Pack  και VDSL 50 με 2 χρόνια συμβόλαιο, 3 μήνες δωρεάν και εγκατάσταση-κεραία δωρεάν.

Το ίδιο πράγμα σε ADSL είναι 10 ευρώ λιγότερα. Το double play δίνει 30 λεπτά κινητά και απεριοριστά αστικά/υπεραστικά

 

**Μάλλον όμως πληρώνεις τον δέκτη, επίσης πληρώνεις την μεταφορά στον ΟΤΕ απο την HOL + το Penalnty αν δεν έχει λήξει το συμβόλαιο σου με την HOL.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.