Jump to content


Λαπτοπ εως 400 (βια 420) €


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους. Καποια γνωστη μου ζητησε γνωμες για λαπτοπς, αλλα δε παρακολουθω και πολυ τις εξελιξεις με αυτα, οποτε δεν εχω και πολυ ιδεα τι να προτεινω. 

 

Εως 400€ ( με κανα 20ρικο εξτρα μονο αν αξιζει πραγματικα - αλλα απορω τι διαφορα θα κανει; ) . 

 

Χρηση ειναι ιντερνετ κυριως και παιχνιδια τυπου πασιεντζα :p Κατα προτιμηση Windows , αλλα δεν εχει αποσαφηνιστει αν θελει και "freeOS" και εχει στη διαθεση της παραθυρια.

 

Αν εχει θα ενημερωσω αμεσα (θα ξερω το βραδυ).

 

Μεχρι στιγμης κοιτουσα διαφορα λαπτοπ , και ειδα αυτο να φαινεται οκ (δυστυχως με ssd και τετοια δε θα μπορεσει να ασχοληθει τουλαχιστον τωρα στα κοντα). Στα μετρα της πρεπει να ειναι . 

Ο,τι προταση και αν εχετε δεκτη :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Αυτό έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή. Στα 410€.

http://www.skroutz.gr/s/6613622/HP-250-G3-i5-4210U-4GB-500GB-no-OS.html

 

Free OS βέβαια, που σημαίνει οτί μάλλον θα σε χώσει να της περάσεις λειτουργικό :p

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εγω και να θελω να της περασω δε μπορω . Αυτη ειναι Θεσσαλονικη και εγω Αλεξανδρουπολη :p χαχα. Αρα εαν εχει ηδη λειτουργικο στην κατοχη της και ξερει να το περναει (δε νομιζω) ή καποιο να της το περασει , θα ηταν κομπλε το freeos. Θα παει και αυτο στα προτεινομενα. Αν και με την ΗΡ δε τα παω καλα, αλλα τα λαπτοπ σε αυτη την τιμη ιδια μου φαινονται ολα :p 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Τη γλύτωσες... 

 

Ναι σίγουρα για ένα 400άρι μιλάμε, αλλά πιστεύω πως θα κάνει τη δουλειά της. Αν αργότερα θελήσει να βάλει και κάποιον ssd πάνω, πιστεύω θα είναι αξιοπρεπές.

Εννοείται πως δε της λες κάτι τέτοιο τώρα. Στο επόμενο format σε κανα εξάμηνο max, που θα το έχει μπετώσει με όλα αυτά που θα έχει βάλει πάνω και θα σε ρωτάει "γιατί αργεί...?" ;)

Έγινε επεξεργασία από virus777
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δε θα καταλαβει και θα θελει περεταιρω εξηγησεις , αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

 

Δεν θα μου ηταν προβλημα να της περασω το λειτουργικο , εφοσον το διεθετε (για να μη καταφευγουμε σε "θειικες" λυσεις). Ισα ισα , επειδη εχω στησει αρκετα pc (λιγοτερα λαπτοπ ), θα μου ηταν ευχαριστο να το κανω σε φιλη/γνωστη , γιατι θα ηξερα τι περνιεται μεσα (αναλογα τις δυνατοτητες του μηχανηματος). Απο κει και περα θα τα δει και θα αγορασει. Προσφατα της προτεινα κινητο , το πηρε και εμεινε ευχαριστημενη. Την εχω προειδοποιησει οτι με το λαπτοπ δε θα ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα. Οταν αρχισει το σουρσιμο , θα της εξηγησω και γιατί θα ηταν ωφελιμος ενας SSD και τις επιλογες που εχει. 

Link to comment
Share on other sites

Για εμενά ίσως σε αυτή την τιμή δεν παίζει καλύτερο και ποιοτηκό και με ξεχωριστη κάρτα γραφικών!

https://www.skroutz.gr/s/6008120/HP-15-g200nv-A4-6210-4GB-500GB.html

και πάει και σφαίρα σε εφαρμογές γραφείου και αρκετά ποιο κάτω απ όσο υπολόγιζες και με win και μένουν και ρέστα για φθηνό Mouse και θήκη!

Link to comment
Share on other sites

δε το ειχα υποψιν μου το συγκεκριμενο. Θα το ριξω στο τραπεζι. Δεν εχει αποφασισει ακομη για το ποιο θα παρει οποτε ισως να το σκεφτει και αυτο :) Ευχαριστω πολυ!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.