Jump to content


O διαδοχος του LianLi pc 75!! Bye bye coolermaster stalker...


SLN

Recommended Posts

Ουσιαστικα ειναι το PCV1000 σε πιο μεγαλο μεγεθος για να χωραει 2 τροφοδοτικα κλπ Παντως ειναι αρκετα αλμυρο 50-100$παραπανω απο το PC-70/PC-75. Γυρω στα 250-300$ θα βγει.

O τυπακος του review παντως χωρεσε ολο το water cooling kit μεσα στο κουτι αλλα εχω την εντυπωση οτι το παραγαμ#%$#@ λιγο.... Το χαος το ιδιο καταντησε...

http://www.cluboverclocker.com/reviews/cases/lian_li/pcv2000/

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΟΠΟΗΜΕΝΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΨΥΓΙΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ( 3Χ120 )?.ΟΙΣΟΛΙΝΕΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

2. Η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ-ΠΛΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΥΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΗΜΩ ΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ, ΒΟΛΕΥΟΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ.

3. ΤΟ STACKER ΠΕΡΝΕΙ 2 ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΝΕΙ ADAPTOR ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΤΑΥΤΟΧΡΩΝΑ.ΕΔΩ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ LIAN LI.

4. ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ. ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΜΒΑΔΟΝ ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ, ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΠΙΓΟΝΤΟΣ ΚΟΨΗΜΟ.

5. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΩΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΙΔΕΣ. ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝΠΟΥ ΒΑΖΩ-ΒΓΑΖΩ ΚΑΡΤΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΒΗΔΩΝΟΥΝ ΟΙ ΒΙΔΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΛΟΥΜΗΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΕΙ.

ΑΥΤΑ.

ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΤΗΜΩ ΤΟ STACKER.

Link to comment
Share on other sites

Αρχηγοπουλο σε κοβω εσενα.... εχεις και τα 2 pc75/stacker και εχεις ψιλο-ολοκληρωμενη αποψη. Βασικα το κακο με το κουτι ειναι οτι μπαινει αναποδα η μητρικη οποτε και τα καλοδια των σκληρων πρεπει να ταξιδεψουν μεγαλυτερη αποσταση για να φτασουν απο το κατω μερος του κουτιου στο πανω μερος οπου θα ειναι συνηθως οι sata υποδοχες. αυτο με το thermochill 3.120 δεν το πολυκαταλαβα. Στο στακερ που βαζει το 3.120?? Αν το βαλεις στην προσοψη που οντως χωραει..δεν εχεις χωρο για κανενα cd/hdd. Αν το βαλεις στο "πατωμα" σε εκεινο το μεταλλικο ανοιγμα που εχει δεν νομιζω οτι εχεις και τρομερη ροη αερα. Γενικα αυτο που λες με τους ενοποιημενους χωρους εχεις δικιο αλλα ειναι θεμα γουστου περισσοτερο...παρα λειτουργικοτητας. Δεν πιστευω οτι καποιος θα παραπονεθει για χωρο στο συγκεκριμενο κουτι μιας που ειναι και μεγαλυτερο σε διαστασεις απο το στακερ/pc75.

Για το θεμα της ανθεκτικοτητας του αλουμινιου δεν μπορω να ξερω. Στο lian li που εχεις αντιπετωπισες τετοιο προβλημα στραβωματος απο το βαλε-βγαλε?

Link to comment
Share on other sites

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ THERMOCHILL ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ( DREMEL ).ΣΤΟ STACKER AN ΜΠΕΙ TO PSU ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ,Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ STACKER ΓΙΑ ΤΑ 5.25 EINAI ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΕΧΕΙ ΦΙΛΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΛΠ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ Η ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΕΤΡΗ ΟΤΑΝ ΜΑΠΙΝΕΙ WATERCOOLING ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΟΛΙΝΕΣ,ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΤΟ STACKER.ΜΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΣΑΝ ΧΩΡΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.