Jump to content



Πως βγαζω την ψυκτρα?


spresv

Recommended Posts

Με αφορμη αυτο το thread http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=689 ερωτω? Η καρτα ειναι αυτη που βλεπετε στις φοτος, αλλα η ψυκτρα δεν ειναι πολυ προθυμη να αποχωριστει την καρτα. Η μεγαλη ψυκτρα αφου βγουν τα κλιψακια κουνιεται λιιιιγο αλλα δεν βγαινει. Τα πισω ψυκτρακια ομως ουτε που κουνιουνται.....Τι κανουμε τωρα?

post-56-1442173725,8514_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

αφου βγαλεις τα πλαστικα πιαστρακια δοκιμασε να την γυρισεις και οχι τα την τραβηξεις. Επειδη εχει τζατζικι απο κατω κολλαει λιγο. Τα ψυκτρακια στις μνημες μην δοκιμασεις να τα βγαλεις γιατι μαλλον θα παρεις στα χερια και τα τσιπ. Μαλλον ειναι κολλημενα. Εκτος αυτου γιατι να τα βγαλεις? Μια χαρα ειναι γιαυτη τη καρτα.

Link to comment
Share on other sites

Θελω να τα βγαλω γιατι θα βαλω τα χαλκινα της Giant III. Και επισης ετσι οπως ειναι σχεδιασμενα οι μνημες ζεσταινουν η μια την αλλη. Και ακομα χειροτερα στην μπροστα μερια ο πηρυνας τα ζεσταινει ολα, με αποτελεσμα να καει ακομα και στα παραθυρια.

Link to comment
Share on other sites

Καλα πες οτι βγαζω την ψυκτρα....Γιατι εχω την εντυπωση οτι αν παω να βγαλω τα ψυκτρακια με αυτον τον τροπο θα αποχωριστουν και αυτα την καρτα?

Και εχω την εντυπωση οτι αφου η καρτα φερει υγρασια απο το περιβαλον (οποια και αν ειναι αυτη) οταν μπει στην καταψυξη ειτε σε σακουλακι ειτε οχι η υγρασια αυτη θα παγωσει και θα εχω ενα στρωμα παγου στην ΜΧ μου!

Διορθωστε με αν κανω λαθος......

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.