Jump to content



Ποιό dvdrw;


(V)4|210Z

Recommended Posts

Καλησπέρα,θα ήθελα να προτείνετε μερικά dvdrw(dual layer ή και απλά) μεταξύ 100 με 130 ευρώ,και να μου πείτε ποιές είναι οι max ταχύτητες εγγραφής dvdr-dvdrw-dvd dl απο τα προιόντα πού υπάρχουν στην ελληνική αγορά....

και κάτι ακόμα υπάρχει καμία συσκευή που να υποστηρίζει dvd dl rw;

ευχαριστώ! ;):)

Link to comment
Share on other sites

Oι πιο πολλοί θα προτείνουν το NEC 2510. E, αυτό θα σου προτείνω κι εγώ.... Έχω 2 LG και μου αρέσει πολύ το νέο LG 4120 αν δε σε αφορά το DVD-RAM και η απόλυτα αθόρυβη λειτουργία (αλλά και οι άριστες ικανότητές του σαν reader) τότε το NEC 2510 είναι ότι καλύτερο για τα λεφτά του.

Link to comment
Share on other sites

και κάτι ακόμα υπάρχει καμία συσκευή που να υποστηρίζει dvd dl rw;
Δεν υπαρχουν ακομα τα specs για DL+RW, αρα δεν υπαρχουν τα αντιστοιχα media, και φυσικα δεν υπαρχουν drives που να τα υποστηριζουν (αφου δεν υπαρχουν ;) )

Θεωρητικα τις μεγιστες ονομαστικα ταχυτητες εφεραν τα καινουρια μοντελα της Nec 3500 και Pioneer 108.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :D

εάν δεν κάνω λάθος όμως,το nec 3500 και το pioneer 108 δεν είναι διαθέσιμα στην ελληνικά αγορά ακόμα...εάν όντως δεν είναι ακόμα διαθέσιμα,πότε υπολογίζετε ότι θα τα φέρουν ώστε να περιμένω να αγοράσω 1 απο αυτά τα δύο;Πάντως το nec 2510 και το lg 4120 όπως είδα και γω είναι πολύ καλές επιλογές σε αρκετά καλή τιμή...λέτε να περιμένω τα νέα pioneer και nec ή όχι;

Link to comment
Share on other sites

Αν το 2510 σε καλυπτει με αυτα που προσφερει, ειναι πολυ καλη επιλογη. Κανει ποιοτικες εγγραφες και εχει καλη συμβατοτητα με τα περισσοτερα media της αγορας. Δεν ειναι πολυ καλο κατα την αναγνωση DVD κατα κανονα, σε συνδυασμο με ενα απλο dvd rom δε θα εχεις προβλημα.

Το LG συνδυαζει ολα τα format, δεν φημιζεται για τις ποιοτητα των εγγραφων του ομως.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω για τα αλλα το Nec 2500 δεν θα το επαιρνα γιατι ενω γραφει τελεια μετα δεν μπορει να διαβασει αυτα που το ιδιο εγραψε.
Αν ο σκοπος σου ειναι τις εγγραφες σου να τις αναπαραγεις απο τον υπολογιστη και δη απο το Nec, τοτε οπως ειπα ή καταληγεις στην αγορα αλλου recorder η συμπληρωματικου DVDRom. Το προβλημα δεν ειναι στα γραμμενα media αλλα στο reading capability του συγκεκριμενου drive.

Αν απλως το θελεις για ποιοτικες εγγραφες (μικρο ποσοστο λαθων εγγραφης) οι οποιες θα παιζουν κατα κανονα απροβληματιστα στα περισσοτερα dvd roms και standalone dvd players της αγορας, αποτελει παρα πολυ καλη επιλογη.

Link to comment
Share on other sites

Παντως αν βρεις κατι και σε Teac θα εισαι ικανοποιημενος αλεθει πετρες το συγκεκριμενο DVDRW..........
Συμφωνω, απλα προσθετω οτι το Teac αναλογα με το μοντελο μπορει να ειναι rebadged Liteon ή Pioneer.
Link to comment
Share on other sites

Σοβαρα???????

Γιατι πολυ το ειχανε διαφημισει........

Τι να πω δεν ξερω......... :mad: :mad:

Κατα κανονα οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε ουτως ή αλλως καποιο απλο dvd rom ο οποιο το χρησιμοποιουμε σαν ripper για καλυτερες ταχυτητες και για μειωση των φθορων στο recorder. Δεδομενου αυτου, δεν νομιζω οτι to reading capability των Nec 2500/2510 ειναι τοσο σημαντικος παραγοντας. Βεβαια αυτο αποτελει προσωπικη επιλογη του καθενος.
Link to comment
Share on other sites

Το DRU-700a ειναι rebadged Liteon 832S, εννοωντας οτι χρησιμοποιει ολα τα μηχανικα μερη του εν λογω drive. Δεν υπαρχει λογος να δωσεις παραπανω € για το Sony εκτος και αν σου αρεσει τοσο πολυ εξωτερικα ;)

Το plextor ειναι καλο και αξιοπιστο, κανει καλες εγγραφες κατα κανονα, ειναι ομως αρκετα πιο ακριβο και SL.

Link to comment
Share on other sites

ναι όντως...τελικά τα Pioneer 108 και Nec 3500 έχουν έρθει;

Το πρόβλημά μου πάντως είναι εάν το τροφοδοτικό δεν τα αντέξει και τα 3 optical drives και χρειαστεί να βγάλω κάποιο...γενικά τί κατανάλωση ρεύματος έχουν;

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Να πω κι εγώ τι γνώμη μου??? Έχω το ND2510A το οποίο μου εμφάνισε μόνο ένα προβληματάκι κατά την ανάγνωση σε ένα δισκάκι στην αρχή... από τότε διαβάζει τα πάντα και γράφει τέλεια...

Τελικά με το άλλο δισκάκι τα έβγαλε πέρα το πανάρχαιο GD7500 της Hitachi, το οποίο δεν μασάει μία με κάτι τέτοια!!!

Link to comment
Share on other sites

να πω και εγω μια γνωμη. Το PIONEER DVR-108D 16X BULK DOUBLE LAYER ειναι πολυ καλο κατα την γνωμη μου. Δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα νομιζω οτι και μονο το ονομα pioneer αξιζει. Το ντιβιντι αυτο υπαρχει στο e-shop τωρα.

DVD+R DL (4x),DVD+R (16x),DVD+RW (4x), DVD-R (16x), DVD-RW (4x), CD-R (32x), CD-RW (24x)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.