Jump to content



Σχετικά με την κατηγορία...


Linos801442169065

Recommended Posts

Η νέα θεματική κατηγορία, θα αφορά δυσεπίλυτα προβλήματα βασικού εξοπλισμού και λογισμικού, που έχουν προκαλέσει μερική ή / και πλήρη αδυναμία χρήσης των αντίστοιχων συστημάτων.

Σκοπός της νέας θεματικής κατηγορίας είναι η προβολή περιπτώσεων που χρήζουν παροχής άμεσης βοήθειας. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τα μέλη να απαντούν παρουσιάζοντας πιθανές λύσεις και μόνον.

Καθημερινά προβλήματα, που όλοι έχουμε αντιμετωπίσει κατά καιρούς (πχ. προβλήματα που αφορούν παιχνίδια, συμβουλές υπερχρονισμού, προβλήματα δευτερεύοντος εξοπλισμού, κλπ.) δεν έχουν σχέση με την νέα θεματική κατηγορία.

Επομένως, δημοσιεύσεις που τυχόν γίνουν από χρήστες, χωρίς να πληρούνται οι αντίστοιχες προυποθέσεις, θα μεταφέρονται στις υπόλοιπες θεματικές κατηγορίες του φόρουμ.

Τέλος, όσα θέματα επιλύονται, θα «κλειδώνονται» και θα παραμένουν αναρτημένα, ώστε να δημιουργηθεί ένα αρχείο αναφοράς δυσεπίλυτων προβλημάτων.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.