Jump to content



ερώτηση για την a7n8x-e deluxe (ερωτήσεις again!)


anhelito

Recommended Posts

Βασικά αν κάποιος έχει μετρήσει με πολύμετρο το vcore(τάση cpu) k vdimm(τάση μνημών) της συγκεκριμένης μητρικής ας μου πεί τι πάιζει ακριβώς. Δηλαδή όταν δίνω από το bios 1.825 στον επεξεργαστή πόσα βολτ είναι πραγματικά? Βασικά δεν τολμάω να τις μετρήσω εγώ γιατί έχω κακές εμπειρίες! Είχα κάψει μια μητρική!!!!!!!!

Επίσης έτρεξα memtest για 3 ώρες κ δεν έβγαλε λάθη. Αυτό σημαίνει ότι είμαι σταθερός ή δεν βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα!

Υ.Γ: Σας τα έχω κάνει τσουρέκια με αυτή τη μητρική! Σόρρυ!

Link to comment
Share on other sites

τόσο όσο λές μου δείχνει κ το utility της μητρικής. Άρα τα 1.825 στο bios πρέπει να είναι στο 1.88 πραγματικά. Δίνει με το κιλό βολτ αυτή η μητρική ρε γμτ. Δεν έχει πολλές σκάλες κ μικρά βήματα. Τέσπα εγώ μια φορά είμαι σταθερός μέχρι εκεί που πάει το σύστημα μου οπότε στα @@ μου!

Link to comment
Share on other sites

Δεν θυμαμαι ποσο εδειχνε το Utility της μητρικης ουτε κανενα αλλο προγραμμα οπως το ΜΒΜ (ετσι κι αλλιως ουδεποτε το χρησιμοποιω) για να σε βοηθησω.....

Αλλα εχε υποψιν οτι ολες οι μητρικες δεν ειναι το ιδιο ομως αν ειναι 1.95 περιπου μην παραπονιεσαι καλο ρευμα ειναι για Βαρτον..... :077:

Link to comment
Share on other sites

Το probe της asus είναι ακριβές στις θερμοκρασίες κ στις τάσεις. Αυτό έχω παρατηρήσει. Ειδικά στις θεμροκρασίες μου λέει τα ίδια με το aerogate! Τα 1.95 είναι όντως καλά, αλλά είναι περιττά για μένα! Τώρα που έπιασε το κρύο έχουν πέσει όλες οι θερμοκρασίες. Ο επεξεργαστής έπεσε 4 βαθμούς!!!! Ούτε w/c να είχα (46C full load με 1.85βολτ στον επεξεργαστή!!!)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.