Jump to content


Κατασκευη παραθυρου στο PC


firefox

Recommended Posts

θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε κανενα στην αθηνα που να φτιαχνει παραθυρα, δεν λεω καλη η αισθηση τησ δημιουργιας αλλα πολλα τρεχουν γενικα και αντε να τα προλαβεισ και να τα οργανωσεις.

επισησ αν το αναλαβω μονος μου , να ρωτησω που θα βρω πλεξιγκλας, μηπωσ στο πρακτικερ? καπου αλλου αν ξερει κανενασ που θα βρω σιγουρα ασ μου πει αν θελει. και οσο για τη σιλικονη που θα κανει την κολληση ειναι καποιος ειδικος τυπος που πρεπει να παρω?

παντωσ αν ξερει κανενας κανενα σιδηρουργειο που δεν θα βαρεθει να κοψει το μεταλλο ας μου πει, ειμαι στο βυρωνα. επι πληρωμησ βεβεα οχι τζαμπα.

αν δεν βαρεθειτε και γνωριζετε κατι στειλτε.

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Για πλέξι αν πάρεις απ΄το Prakticer είναι ψιλο μάπα. Αν δοκιμάσεις να το κόψεις θα σου λιώνει πανεύκολα. Βέβαια είναι πολύ φτηνό και την δουλειά σου θα την κάνεις τελικά. Εναλακτικά μπορείς να δεις και στην παράλληλη της Ερμού (όχι απ'την πλευρά του υπουργείου - Μητροπόλεως - την άλλη). Έχει μαγαζιά με πλέξι στα στενάκια. Έχουν καλό υλικό, κόβουν ότι σχήμα θες.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

παιδια ξυπναω το θεμα γιατι ψαχνομαι να φτιαξω ενα κουτακι στα μετρα μου... δυστυχως το πλεξι δεν απαγει τη θερμοτητα οπως το μεταλλο και δη αλουμινιο αλλα για αρχη καλο ειναι...

ερωτησεις:

1) στο πρακτικερ να υποθεσω οτι συνεχιζουν να πουλανε ετσι? σε τι διαστασεις το πουλανε τι παχος και ποσο?

2) πως κοβεται ρε παιδια? μονο με το dremmel? κατι ειχα ακουσει οτι κοβεται οπως και το γυαλι δλδ με χαραξη και σπασιμο στα σημεια που χαραχτηκε.. ισχυει κατι τετοιοι?

3) πως το κολλαμε γιατι η θερμοκολλα δεν θα αντεξει ειμαι σιγουρος.. καμια διαφανη σιλικονη ειναι καλυτερα λετε?

4) κανενα παλιο case για microatx παιζει πουθενα? ουτως ωστε να παρω τη βαση για τη μητρικη και το πισω μερος για τις pci?

Link to comment
Share on other sites

Η ζεστή σιλικόνη 8α αντέξει αφου με αυτήν κολλάνε και πλακάκια. Αλλά και υγρή συλικόνη του υδραβλικου θα κάνει απλά θα πάρει παραπάνω ώρα να στεγνώσςι. Ενναλακτικά μπορείς να πάρει και ταινία διπλής οψεως , απο αυτή που χρησιμοποιούν οι τζαμάδες για τους καθρέπτες...Είναι σαν αφρολεφ γιατί έχει και απλά διπλής που είναι κυρίψς για χαρτιά καιδ εν βαστανε....

Το lexi κόβεται με πολλούς τρόπου αλλά μετα έχει να κάνει και με την ταχύτητα.Μπορει να χρησιμοποιήσεις και σέγα, κοπίδι ή "διαμάντι" απλά θα σου πάρει παραπάνω ώρα ....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.