Jump to content



Ποιο απο τα 2? Νec 2510 η Lite-on 832s


loner

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους. Καταρχας χαιρομαι που βρισκομαστε παλι ολοι εδω μετα το ξαφνικο κλεισιμο του pctech...... :045: Κατα δευτερο εχω μια ερωτηση απλη στην οποια κανεις δεν μπορει να με διαφωτισει πληρως........... Θελω να αγορασω ενα σχετικα οικονομικο DVD-rw DL. Τα 2 μοντελα που εχω καταληξει ειναι τα εξης: To NEC 2510 (το εχω βρει 80€ τελικη στην microland αλλα καραbulk μονο το σακουλακι δινουν!!!!) και το Lite-on 832s (αυτο 85€ στη microland και παλι bulk αλλα δινουν powerdvd 5.0 και mydvd της sonic) και δεν ξερω ποιο να διαλεξω....... Εχω διαβασει στο διαδικτυο καποια reviews και εχω καταληξει στα εξης συμπερασματα. Το Nec ειναι αρκετα καλυτερο στην ποιοτητα εγγραφης απο το Lite-on αλλα εχει αλλα προβληματα οπως το να μην μπορει να διαβασει ψιλογρατζουνισμενα και οχι μονο dvd και αλλα διαφορα........... Εχω και ενα PIONNEER 120 tray για να τα βαζω εκει να τα διαβαζει σε περιπτωση που εχει τοσα πολλα προβληματα. Το lite on απο την αλλη ειναι σκυλακι οπως λενε αλλα δεν εχει και την τελεια εγγραφη και προτιμα + δισκακια καθως στα - ειναι μετρια η εγγραφη και η ποιοτητα (επισης θελει σχετικα ακριβα δισκακια για να γραψει καλα σε σχεση με το nec που γραφει σε οτι να ναι)............. Αυτα διαβασα αλλα θελω να μου πειτε και την δικια σας την γνωμη. Ποιο απο τα δυο θεωρειτε πιο αξιοπιστο; Ισχυουν αυτα που εχω διαβασει; Το dvd θα το χρησιμοποιω σχεδον αποκλειστικα για ταινιες..........

Υ.Γ. Οι τιμες αυτες ειναι οι πιο φτηνες που εχω βρει για αυτα τα δυο μοντελα. Αν τα εχετε βρει καπου φθηνοτερα πειτε το!

Υ.Γ.2. Αληθεια ποση εγγυηση εχουν και τα δυο; 1 χρονο;

Ευχαριστω εκ των προτερων.........

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.