Jump to content


Επιτελους δροσιζει! Πως τα παει το συστημα σας?


MrSeanKon

Recommended Posts

Εμενα μια χαρα θα ελεγα......

Ηδη εχει στρωσει σταθερα πανω απο 2520 αλλα εκει το τρεχω για ασφαλεια λογω κωλοΕροχ RULEZZZZZ ομως χαμηλωσα το Vcore σε λογικη τιμη κι αυτο γιατι δεν ξερω τι @@ρια Vcore θα μου δινει η επερχομενη Gigabyte (θαρρω οτι θα ειναι καπου 1.70V) τεσπα ας τον τρεξω καμμια εβδομαδα εκει και μετα οταν ερθει η νεα μητρικη θα τερματισω το Vcore.......

Περιπιπτοντως μια και δυναμωσε η ψυξη + το 40ημερο καψιμο ειδα οτι βελτιωθηκε κι ο n και παρακαλω αρχιζει με n=0.92 και στο τελος στην Περιοχη Καταρρευσης πεφτει στο 0.60 περιπου ουτε Mobile Barton να ητανε.... :077:

Αυτα ομως θα τα πουμε σε αλλο thread αλλη μερα τεσπα ακουω τι παιζει με εσας.... :)

Link to comment
Share on other sites

Βασικά το μόνο που έγινε ήταν ότι έριξα λίγο το ρεύμα από 1,825 σε 1,800.Λέτε να φταίει η δροσιά?24/7(ναι ξεκίνησα το folding-μέχρι το επόμενο εμπεγκ του εξ-βιντ madness!!!) και βλέπω max 49.Τώρα λόγω δροσιάς είναι στους 44,5!!!

Link to comment
Share on other sites

χθές έσπασα κ νέο ατομικό ρεκόρ θερμοκρασιών. Με θερμοκρασία δωματίου 26, στο κουτί είχα 28 κ ο επεξεργαστής ήταν 40C idle και 43 full load. Κ με τον ενερμαχ να γυρίζει όπως πάντα στις 2300στροφές. Κ δίνω στον μπαρτονάκο μου 1.85+ βολτς(ίσως κ παραπάνω δίνει η μητρική μου!)

Link to comment
Share on other sites

Και εγω εχω μια μικρη πτωση ιδιατερα τη νυχτα που το room temp πεφτει στους 25 βαθμους.Πιο πανω vcore δεν παιζει να δωσω (ειμαι ηδη στα 1,875) αλλα και για μεγαλυτερο ΟC περιμενω κανενα καλυτερο ΒΙΟΣ.

Link to comment
Share on other sites

Επιτέλους έπεσαν κάπως οι θερμοκρασίες! Δεν πέτυχα πιο μεγάλο Overcloking ούτε ζεστανόταν πολύ ο Α64. Αλλά επειδή έχω γεμάτο κουτί η θερμοκρασία του συστήματος ήταν αρκετά υψηλή. Πιο πολυ στεναχωριόμουν για τις Hauppage που είναι θηρία και ζεματάγανε.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.