Jump to content



ποιο ups?


anhelito

Recommended Posts

θέλω να πάρω ένα τσαμπαζίδικο ups. Στο e-shop έχω βρεί με 65 ευρώπουλα κ line interactive αλλά το κακό είναι ότι υποστηρίζουν σύνδεση μόνο με την σειριακή θύρα. Ναι αλλά εγώ δεν έχω ελεύθερη σειριακή. Κανά άλλος πουλάει φθηνότερα.

Link to comment
Share on other sites

Κ το ε-σοπ έχει πολύ καλές τιμές αλλά δεν έχει φθηνά με usb σύνδεση για τον υπολογιστή. Τέσπα θα πάρω κ ας είναι με σειριακή. Βασικά το χρειάζομαι ίσα-ίσα για να προλάβω να πατήσω το κουμπί για να κλείσει ο υπολογιστής. Δεν θέλω πολλά πολλά.

Link to comment
Share on other sites

Το Mustek το πήρα πρόσφατα από e-shop. Μου κρατάει τον υπολογιστή της υπογραφής + την 19΄΄ LG για 4-5 λεπτά. Νομίζω αρκούν για να πατήσεις το κουμπί.... :073:

Σε τελική αν δεν σου φτάνει παίρνεις και δεύτερο!!!! :118:

Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε συ. Βασικά η serial σύνδεση είναι για να βλέπεις γενικά στοιχεία από το πρόγραμμα του UPS για το UPS. Βασικά όμως δεν σου χρειάζεται μιας και το mustek σε ενημερώνει ηχητικά. Όταν δεν υπάρχει παροχή ακούγεται ένας έντονος ήχος σε σχετικά αραιά χρονικά διαστήματα ο οποίος γίνεται ποιο συχνός όταν η μπαταρία τελειώνει. Οπότε χοντρικά ξέρεις πότε πλησιάζει το... μοιραίο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.