Jump to content



Βοήθεια, Τα παιξε από το flash ?


couveland

Recommended Posts

Εχω ένα DVDRW, το LiteOn 451s (αυτό που είχαμε πάρει από την Altec με ομαδική όποιος θυμάται). Μια χαρά μέχρι τώρα, έχω κάψει πάνω από 200 δισκάκια.

Πρόβλημα είχα σπάνια και μόνο αν έκανα κάτι άλλο ταυτόχρονα στο PC. Βέβαια κι αυτό κουφό αν σκεφτείς ότι είναι μαμίσιο P4 2.8 με 2GB PC3200 RAID 0 σε δίσκους 7200 και λειτουργικό Windows 2003 Server. Τα περιφεριακά είναι λίγα.

Τεσπα, πρόσφατα το φλάσαρα σε 832s. Από τότε έκαψα τουλάχιστον 20 δισκάκια, μια χαρά επίσης.

Ξαφνικά από εχθές καίει τα δισκάκια (TY DVD-R 4X από την ίδια παρτίδα) στο διπλό χρόνο, 25λ. Το Nero εξακολουθεί να γράφει 4Χ, αλλά ο buffer του DVD (κατά το Nero) παίζει συνέχεια από 90% σε 30%, ενώ παλιά ήταν σταθερός στο 90%. Το led της εγγραφής αναβοσβήνει σα να παίρνει και μετά να περιμένει data. Το Lead in, lead out όμως γράφονται κανονικά σε 4Χ, φαίνεται η διαφορά.

Μοιάζει σα να μη προλαβαίνει ο δίσκος να στείλει data, αλλά ρε γαμότο το μηχάνημα δε κάνει τίποτα άλλο εκείνη τη στιγμή.

Και σας ρωτάω, τι κάνω ?

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε και ένα update στο nero αν και δεν νομίζω να είναι αυτό, το καλύτερο, κατα τη γνώμη μου, είναι αν μπορείς να δοκιμάσεις το DVDRW σε pc κάποιου φίλου σου για να είσαι σίγουρος αν φταί η συσκευή ή όχι.

GOOD LUCK

Link to comment
Share on other sites

To defrag μου φαινόταν η πιό πιθανή λύση αλλά πάλι σε τέτοια μηχανάκια αν δεν κάνουν κάτι άλλο εκείνη την ώρα δε κάνει διαφορά. Αλλωστε είχα κάνει πρόσφατα.

Τεσπα όμως, σήμερα μια χαρά, δουλεύει 4Χ νορμάλ όπως παλιά. Δε μπορώ να καταλάβω τι έφταιγε. Ρυθμίσεις δεν άλλαξα, reboot έκανα και εχθές, η μόνη διαφορά ότι εχθές του είχα συνδέσει και το laptop με δίκτυο.

Τέλος καλό πάντως, ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Εχεις ελεγξει τα DMA ?? Oι IDE drivers ειναι περασμενοι σωστα ?
Αυτα τα δοκιμασες/τσεκαρες ?
Τεσπα όμως, σήμερα μια χαρά, δουλεύει 4Χ νορμάλ όπως παλιά.
Μπορει να επεσες σε καποια μεμονωμένα dvd χειροτερης ποιοτητας απο τα υπολοιπα της παρτιδας.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.