Jump to content



ποια βηματα νακολουθησω...


Warlord

Recommended Posts

...πριν προβω σε αλλαγη μητρικης στο συστημα μου?

πρεπει ναπεγκαταστησω καθε drivers των hardware?

θα παρουσιαστουν προβληματα σε προγραμματα εφοσον το ρολοι θα μηδενιστει?

Link to comment
Share on other sites

Θεωρητικά και ιδανικά πρέπει να κάνεις φορματ και να περάσεις το λειτουργικό απο την αρχή.

Επειδή εγώ το θεωρώ πολύ χρονοβόρο απλά κάνω επανεγκατάσταση των windows πάνω στα υπάρχον δίνοντας την δυαντότητα να ξαναβρεί μόνο του τις αλλαγές που έχουν γίνει στο σύστημα.

Μάλιστα , όπως έχουμ κουβεντιάσει σε παλιότερο θέμα , αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και αν βάλεις το δίσκο σε τελείως διαφορετικό σύστημα.

Μην φοβηθείς αν δείς μπλέ οθόνη κατα την πρώτη εκκίνηση. Βάλε απλά το cd των Windows , κάνε βοοτ από εκεί , προσπέρασε την επιλογή για repair απο console , και επέλεξε εγκατάσταση. Κατα την διαδικασία εγκατάστασης θα ψάξει για υπάρχουσες εγκαταστάσεις όπου και θα σουζητήσει αν θεσ να την διορθώσεις. Απαντάς καταφατικά και συνεχίζει μόνο του. Σε μιση ώρα θα δουλέυουν άψογα.

Link to comment
Share on other sites

δεν ειναι το ιδιο...sis 645dx ειχα κ τωρα Intel 875p...

δλδ greek να μη κανω τπτ κ απλα ναλλαξω mobo(βασικα κ cpu θαλλαξω ταυτοχρονα) κ στην πρωτη εκκινηση των win θα κανω επανεγκατασταση τους?τπτ αλλο?

Link to comment
Share on other sites

την αναβαθμιση την κανεις για να εχεις καλυτερες επιδοσεις στα διαφορα προγραμματα/παιχνιδια που ''τρεχεις''...αν θες λοιπον να δεις την πραγματικη διαφορα σε σχεση με τον προηγουμενο συνδυασμο mobo/cpu που ειχες ,πρεπει να κανεις FORMAT!!!!

Link to comment
Share on other sites

βασικα τωρα θαλλαξω τη μητρικη, κ στο κοντινο μελλον cpu.οτι κανω (φορματ-επανεγατασταση κλπ)θα το κανω τωρα ετσι?δε χρειαζεται να κανω τπτ οταν βαλω κ τον νεο cpu ετσι?

Link to comment
Share on other sites

To σιγουρο ειναι οτι θα κανεις παλι install των drivers για καινουργια κομματια (chipset-north,south) αρα καλο θα ειναι να κανεις uninstall τους προηγουμενους -αχρειαστους- drivers.

Το format για μενα δεν ειναι αναγκαιο εαν κανεις σωστη δουλεια με τους drivres.

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα! Στο υπογράφω. Τα windows θα τα βρούν όλα μόνα τους αφού οι drivers υπάρχουν ήδη μέσα. Δεν θα χρειαστεί να κάνεισ τίποτα άλλο. Αν έχεις ΧΡ πιθανώς να χρειαστεί να ξαναπεράσεις το SP1 αν δεν σου εμφανίζει τίποτα στο My network connection.Αυτό μόνο και τους drivers της νέασ μητρικής (κάρτα ήχου chipset , κάρτα δικτύου monitor klp.)

Link to comment
Share on other sites

κ καταρχην κανει p4 2.4b προσωρινα στην ic7-g???

παιδια πειτε μου σας παρακαλω αμα ειναι να ξεκινησω σημερα το βρδ διαδικασιες φορματ κλπ...γιατι ειναι πολλα που πρεπει να κανω.

κ τελος τι λεει ο καθενας?φορματ ή επανεγκατασταση των win??

Link to comment
Share on other sites

Εγω θα σου πρωτινω να κανεις format για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο με τα ρημαδια τα WINDOWS!Τωρα αν δεν θελεις να χασεις οτι εχεις στο δισκο σου, θα σου ελεγα να κανεις partition μεσα απο τα windows οχι οτι καλυτερο βεβαια, αλλα υπαρχουν πολλα αξιολογα προγραματα που κανουν αυτη τη δουλεια αρκετα καλα χωρις προβληματα, π.χ. Partition Magic.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.