Jump to content



Nec 3500A vs Pioneer 108D! Πιο ειναι καλυτερο?


varelasj

Recommended Posts

Υπαρχει μια μικρη περιπτωση να παρω ενα απο τα 2 και ρωταω να μου πειτε ποιο ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ??? Ξερω οτι και τα 2 μ@μ@νε και εχω δουλεψει με Pioneer (105s)... Περιμενω τα posts σας... :001: :001: :001:

Link to comment
Share on other sites

Ειναι και τα 2 οπως προανεφερες πολυ καλα drives και ομολογουμενως σε οποιοδηποτε την αγορα προβεις δε θα απογοητευτεις.

Προσωπικη μου επιλογη θα ηταν το 3500, μια εκλογη σχετικα αυθαιρετη με μονη βαση τη αναμενομενη καλυτερη ανεπισημη υποστηριξη απο πλευρας Fw σε σχεση με το Pioneer.

Αν περιμενεις λιγο καιρο, θα αποκτησεις και εσυ και τα υπολοιπα μερη του pctechnology περισσοτερα κριτηρια για να αποφασισεις στο συγκεκριμενο θεμα και μαλιστα κριτηρια εις την ελληνικην ;)

Link to comment
Share on other sites

δεν γνωριζω πολλα απο dvd-recorders αλλα το nec το εχω και εγω και μπορω να σου πω οτι ειναι καταπληκτικο χρησιμοποιω dvd bulkpaq 8χ (ηταν φτηνα ) και τα γραφει αψογα σε 12χ

αληθεια εχουν ερθει ελλαδα dvd απλα 16χ και dl dvds?

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως βιάστηκα και πήρα το ΝΕC 2510 (κοψοχρονιά βέβαια αλλά...) και τελικά το ψιλομετάνιωσα γιατί μια βδομάδα μετά ήρθε το 3500. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια για το NEC, οπότε στο προτείνω (σχεδόν) ανεπιφύλακτα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.