Jump to content



ΕΠΕΙΓΟΝ...ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΥΡΙΟ Κ.ΓΡΑΦΙΚΩΝ


jimmys21

Recommended Posts

:107: :107: :107: Μαγκες επειγων αγοραζω αυριο καρτα γραφικων.Το προβλημα μου ειναι μηπως εχω ασυμβατοτητα της κ.γραφικων με την motherboard.Eχω μια m/b:intel d850mv agp x4(νομιζω) με εναν pentium 1.8 και 512 RIMM.Θελω να αγορασω μια radeon 9600pro ή την radeon την 9600xt(ποια ειναι καλυτερη κατα την γνωμη σας??) και φοβαμαι μηπως εχω προβλημα και λογω agp(υποστηριζουν agp x8) και κατα 2ον μηπως εχω προβλημα γιατι καποιες απο εχουν ddr(256) μνημη(μπας και υπαρχει ασυμβατοτητα.

:018: Υ.Γ. ΛΕΩ ΓΙΑ RADEON 9600XT 256 της SAPPHIRE?TI ΛΕΤΕ???ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Αν ειναι 4χ η μητρικη τοτε και η καρτα θα δουλεψει στα 4χ (και ας ειναι 8χ)!

Οσον αφορα το 2ο δεν σε πολυ καταλαβα εννοεις οτι η καρτα γραφικων εχει πανω ddr μνημη; Αν ναι τοτε δεν εχει καμια σχεση με την μνημη του pc σου. Αλλο το ενα αλλο το αλλο...

Link to comment
Share on other sites

PlanetmanR:παρε την 9600χτ σε his(his?? τι ειναι αυτο???) πλακετα.Σκεφτομουν να παρω και την 9600 την pro. Το θεμα εινα αφου δεν θα αξιοποιω πληρως τις δυνατοτητες τις 9600χτ αξιζει να δωσω τα λεφτα ή να παρω μια 9600pro me 128mb (θα ειναι τα ιδια τα αποτελεσματα? αφου η m/b εχει agp x4?).

Υ.Γ:ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ E-SHOP ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΗΝ 8ΕΣΗ ΜΟΥ(ΜΕΧΡΙ 180Ε) ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ Κ.ΓΡΑΦΙΚΩΝ ??

Link to comment
Share on other sites

πεταμενα λεφτα ειναι. και η 5200 ακομα πιο πεταμενα, εκτος κι αν βρεις καμμια με 40Ε και πολλα ειναι. :003:

αυτη τη στιγμη που αναμενονται τα νεα μοντελα θα τα σκασεις για απαρχαιωμενο?

ειδικα εν οψη 6600 που στα ιδια λεφτα εχει υπερδιπλασια αποδοση.

αν οπωσδηποτε θες κατι καλο και επι τοπου, παρε μεταχειρισμενη 9800προ. ηδη πουλαει μια ο icy20 με 1.5 ετος εγγυηση.

Αν επιμεινεις για 9600, 2 επιλογες εχεις απο το e-shop: την 9600προ 256ΜΒ με 148Ε και την 9600χτ 128ΜΒ με 158Ε

η xt σιγουρα ειναι καλυτερη.

δεν ξερω αν με τη 256προ ισχυει αυτο που ισχυει και για τις 9800, οτι δηλ ειναι με πυρηνα ΧΤ, οποτε αυτοματως θα ηταν καλυτερη.

επισης με τα 256ΜΒ εξουδετερωνει και το μειονεκτημα του 4χ AGP, αλλα οπως ειπωθηκε η διαφορα ειναι ετσι κι αλλιως μικρη.

σου ξαναλεω παντως οτι δεν αξιζει πλεον τοσα λεφτα μια 9600

Link to comment
Share on other sites

Εγώ συννονόματε θα σου πρότεινα να βρεις μια δυνατή καρτούλα DX8.1 σε καλή τιμή από μεταχειρισμένα και μόλις βγουν value/perf. καινούριες τότε να επενδυσεις σε κάρτα γραφικών. Πίστεψε με, οι ΑΤι 9600ΧΤ/nVidia 5700 Ultra και πάνω είναι πανάκριβες για αυτά που δίνουν. Εγώ ακόμα είμαι με κάρτα DX8 (GeForce4 Ti) και παίζω τα πάντα τέλεια. Άσε που η απόδοση στο nFS-U βελτιώθηκε οταν έβγαλα την FX5900 (δε κάνω πλάκα, με την FX5900 είχα stuttering, με την 4800SEV η ροή είναι νεράκι).

Με λιγότερα από €100 βρίσκεις πολύ καλές καρτούλες. Κάνεις τη δουλειά σου και μόλις έρθουν και φθηνήνουν νέες κάρτες τότε αγοράζεις.

Link to comment
Share on other sites

άσχετο αλλά τι είναι το stockhouse γιατί κάτι ψαχνω και γω για ένα παλιό μηχάνημα.

Στο Πλάισιο της Μεταμόρφωσης έχει σε όροφο το stockhouse, έναν χώρο με ελαφρώς μτχ. προϊόντα, ξεχασμένα απο το παρελθόν που δεν πωλήθηκαν, επισκευασμένα κτλ. Έχε υπ' όψην σου οτι έχουν 1 μήνα εγγύηση μόνο και θα σου πρότινα να αγοράσεις (αν το αποφασίσεις) μόνο σφραγισμένα παλιά hardware.

Link to comment
Share on other sites

1 χρονο εγγυηση πλαισιου εχουν.μπορει να βρεις και καλα πραγματα καινουργιας διαλογης....καποια λαμογια ,ονοματα δε λεμε,ξημεροβραδυαζονται εκει να κανουν την τυχη τους....χεχεχε αρε τρελα που εχει ο κοσμος

Link to comment
Share on other sites

1 χρονο εγγυηση πλαισιου εχουν.

Είσαι σίγουρος? 2 φορές που επέστρεψα μητρικές και το έφερε η συζήτηση μου είπανε (2 διαφορετικοί "τεχνικοί") το ίδιο πράγμα : "ατσσσσσσ.....1 μήνας μάγκα μου"

Link to comment
Share on other sites

Είσαι σίγουρος? 2 φορές που επέστρεψα μητρικές και το έφερε η συζήτηση μου είπανε (2 διαφορετικοί "τεχνικοί") το ίδιο πράγμα : "ατσσσσσσ.....1 μήνας μάγκα μου"

5.6.7.8......φορες που πηρα απο εκει,μου ειπαν ΕΝΑΝ χρονο Εγγυηση.

Link to comment
Share on other sites

1 μήνας είναι η εγγύηση παίδες. Μόνο σε κάποια ακριβά προιόντα μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη εγγύηση.

Γενικά με τις μητρικές είναι ρίσκο διότι δεν ξέρεις ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημά τους. Από 3 που έχω πάρει από εκεί μόνο η ASUS που έχω τώρα φαίνεται απροβλημάτιστη, αλλά και αυτό δεν είναι σίγουρο. Δεν έχω SATA δίσκο και αν αργότερα αγοράσω μπορεί να βρεθώ προ εκπλήξεων, μπορεί να μην δουλεύει ο SATA controller της.

Βέβαια αν είσαι ΠΟΛΥ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τυχερός σου κάθετε η 4800 που έχω.... :D

Link to comment
Share on other sites

"1 μήνας είναι η εγγύηση για τα προϊόντα που έχουν αποσυρθεί από την αγορά και 1 χρόνος για αυτά που διατείθενται ακόμη ως καινούρια", ήταν η απάντηση ενός πωλητή στο stock.

....................

Link to comment
Share on other sites

Πρότασή μου κι εμένα να περιμένεις. Οι καινούριες θα είναι ανώτερες και θα κλαις τα λεφτά σου. Κι εγώ το μετάνιωσα με την 5900 170ευρώ πριν 2 μήνες, βιάστηκα πολύ. Να μου πεις βέβαια, αν τώρα τη θες.... πάρε! Σαν εναλακτική της 9600XT προτείνω 5900ΧΤ, λίγο πιο γκουμούτσα και ενεργοβόρα, αλλά γρηγορότερη, όπως και η 9800Se.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.