Jump to content


Αλλαγη DVD-Recorder


MADKiller7

Recommended Posts

Γεια σας παιδια,θελω την γνωμη σας,εχω το LG4081B,αξιζει να το πουλησω και να παρω ενα DVD-Recorder Double Layer?Το εχω 8 μηνες και ειμαι ευχαριστημενος,εχω γραψει και σε πολυ φθηνα DVD δισκακια.Απλα δεν μπορω να αποφασισω τι μαρκα/μοντελο να παρω,θα με βοηθουσατε με την γνωμη σας,αν εχετε καποια απο αυτα και τα εχετε δοκιμασει στην πραξη.

Link to comment
Share on other sites

Για την συγκεκριμένη στιγμή θα πρότεινα να μην κάνεις τίποτα. Κάτσε όπως είσαι και περίμενε κανένα μήνα-δίμηνο ακόμα να κυκλοφορήσουν ευρέως στην αγορά δισκάκια DL. Μετά θα δούμε πού θα φτάσουν οι τιμές...

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω με τους προλαλήσαντες κάτσε όπως είσαι

Εγω αν επάιρνα (που θα πάρω) πάλι θα έπαιρνα μπορεί να είναι πιο αργο απο το Nec αλλά διαβάζει περισσότερα cd/dvd και αυτο για μένα έχει μεγαλύτερη σημασία

Link to comment
Share on other sites

ενας φιλος μου ζηταει τo LG που εχω για 75 ευρω(επειδη εχει δει οτι γραφει τα παντα,τα εχει παρει αγρια με το BTC του).να του το δωσω ρε παιδια?μονο 15 ευρω θα βαλω και θα εχω το nec3500!βοηθεια και ειμαι αναποφασιστος.

Link to comment
Share on other sites

ενας φιλος μου ζηταει τo LG που εχω για 75 ευρω(επειδη εχει δει οτι γραφει τα παντα,τα εχει παρει αγρια με το BTC του).

Ακριβώς για αυτό λέω ξαναπάρε το DL της LG γράφει και διαβάζει τα πάντα

ενω το Nec οχι. μόνο ταχύτητα είναι.

Αφου στο αγοράζει με 75€ σε συμφέρει

Link to comment
Share on other sites

αφου ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την LG ας ξαναπαρω.Το 4120Β και το 4160Β,η μονη διαφορα ειναι η μεγαλυτερη μεγιστη ταχυτητα απο οτι ειδα.μαλλον θα χτηπησω το 1ο.λογω λιγο χαμηλοτερης τιμης και επειδη 16χ δισκακια δεν εχω δει πουθενα.

Link to comment
Share on other sites

Dual ετσι κι αλλιως τωρα δεν προκειται να γραψεις, ουτε καν συντομα.

15e μπορει να φαινονται λιγα λεφτα αλλα αν το σκεφτεις αλλιως μπορεις να αγορασεις 30 dvd αδεια.

Επισεις ειναι σχεδον σιγουρο οτι ΟΤΑΝ τα dual βγουνε ευρεως στην αγορα καθως και ΟΤΑΝ τα dual αδεια dvd γινουν φτηνα ωστε να συμφερουν, τοτε θα αγορασεις και πιο συγχρονο dvd wr.

Εγω στην θεση σου θα το ελιωνα στο γραψιμο αυτο που εχω και θα εχει βγαλει τα λεφτα του με το παραπανω οταν αποφασισω να παρω καποιο πιο συγχρονο.

Παρολα αυτα, κανε αυτο που γουσταρεις περισσοτερο.

Link to comment
Share on other sites

Δώστο, δώστο.

Γιατί μόλις τα δισκάκια DL γίνουν φθηνά, τότε δεν θα μπορείς να το δώσεις ούτε για ... ελεημοσύνη!!!

το εδωσα με τη μια,το νεο μου αποκτημα....nec 3500Α...δοκιμες μολις ξαναπαρω τα ελεϊν@ δισκακια.ειπα να αλλαξω εταιρια,ε να τις βοηθησω ολες οικονομικα :022: :063:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.