Jump to content



προβληματάκι με altec lansing VS3121


dpresv

Recommended Posts

την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα το παραπάνω σετάκι 2.1 ηχείων. αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι όμως με αυτό... από τα ηχεία ακούγεται ένα διαρκές σφύριγμα-θόρυβος, σχετικά χαμηλής έντασης.

το manual λέει ότι οφείλεται στην συχνότητα του ρεύματος στο σπίτι που είναι μέσα στην περιοχή συχνοτήτων του ηχείου. anyway... το πρόβλημα είναι ότι ο θόρυβος ακούγεται ακόμα και όταν τα ηχεία είναι κλειστά και από το χειριστήριο! όταν είναι κλειστά δεν θα έπρεπε λογικά να σταματάει? επίσης, όταν είναι κλειστά από το χειριστήριο ακούγεται και ο κλασσικός θόρυβος-παρεμβολή από το κινητό! μόνος τρόπος να σταματήσουν όλα είναι να βγούν από την πρίζα τα ηχεία!

η ερώτηξή μου είναι η εξής : είναι λογικά όλα αυτά? δεν έπρεπε όταν κλείνω τα ηχεία από το χειριστήριο να σταματάνε όλα? μήπως έχω κάνει καμμία μ@λ@κί@ στην συνδεσμολογία? λέτε να παίζει κανένα πρόβλημα? να τα γυρίσω στο πλαίσιο?

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα χασεις τπτ να τα γυρισεις πισω!

Και γω παντως εχς ενα προβληματακι απο τοτε που αλλαξα μητρικη. Ακουγεται ενα τσιτσιρισμα all day long εκτος απο οταν υπαρχει cpu usage!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.