Jump to content



DFI LANPARTY NF2 ULTRA B ή Gigabyte GA-7NNXP?


SotosLg

Recommended Posts

Χε χε.....ας αφήσουμε το θέμα "αξιοπιστίας" της ντεφάϊ και ας μιλήσουμε απλώς με νούμερα. Έχει καλύτερο βιος (vdimm, vdd) με το vtt να ακολουθεί πιστά μέχρι τα 3.2v, θα σου δώσει 240-260 fsb στο χαλαρό, χωρίς μόντες και γενικότερα θα σου επιτρέψει να στραγγίξεις τον επεξεργαστή σου και τις μνήμες σου στο έπακρο. Η Γκίγκα θα σου δώσει κάτι το πολύ απλό (υπολογίζω 220) κάτι που μπορείς να πετύχεις και με κατα πολύ φθινότερες μητρικές (Η A7V880 κάνει 227 για πλάκα, τα 220 το NF2 μπντέλο της). Γνώμη μου, εάν έχεις κάποιον mobile ή ξεκλείδωτο desktop με καλό stepping πάρε την ντεφάϊ να του πετάξεις τα μάτια έξω (με προϋπόθεση οτι έχεις μνήμες). Αλλιώς πάρε κάποια φθινή Asus ή κάτι ανάλογο.

Link to comment
Share on other sites

Παρότι σε γενικές γραμμές ο outlow με κάλυψε και βλέπω και στη sig σου το “Aquarius” και τον 2600+@2300 μάλλον η DFI σου είναι ότι πρέπει. Μην περιμένεις δλδ να πάρεις πολύ περισσότερο με την 7nnxp. Άντε αν είναι καλό κομμάτι ο επεξεργαστή σου να ανέβεις 50 – 100 MHz παραπάνω…

Τώρα για το θέμα της αξιοπιστίας σαφώς η 7nnxp υπερέχει και έχει και 108 € τελική (να μου το λέγανε δε θα το πίστευα) ….

Λίγο δύσκολη απόφαση, αλλά όπως είπαμε αν θες o/c καλύτερα DFI…

Link to comment
Share on other sites

Ποιά από τις 2 να διαλέξω? Ποιά απ'ο τις 2 έχει AGP/PCI Lock? :090:

Καμμια! :106:

ΑΒΙΤ NF7-S v2.0!

Δες προσωπικες μου εμπειριες σε AMD μητρικες....

Kαι τα 259 ΜΗz FSB σε ΑΒΙΤ........

Bεβαια με modded Tic Tac BIOS αλλα μη με ρωτησεις ποιο εβαλα ουτε που θυμαμαι αυτα ανηκουν στο παρελθον!

Οτι εχει nForce2 / nForce3 chipset εχει κλειδωμενα τα PCI/AGP. :002:

Link to comment
Share on other sites

Ξεχνάς όμως οτι η DFI δίνει 3.3v(2.9v abit) στις μνήμες χωρίς mod και οτι όλες πάνε 250+ ενώ οι αβιτ κάνουν κρά για 250...¨Ειπαμε αν θέλει απόλυτο overclock πάει σε DFI.Απο εκεί και πέρα επιλέγει κάτι άλλο.Και με το 6-19 έχει βελτιωθεί η κατάσταση με τα cold-warm boots ;)

Link to comment
Share on other sites

MrSeanKon ειχα παραγγειλει μια NF7-S απο τον Αύγουστο αλλα δεν μου την φέρανε και τελικα ακιρωσα την παραγγελια και πιγα σε κατι αλλο μαζι με μια ψύκτρα της Gigabyte το 3Dcooler δλδ.Ο CPU μου ειναι desktop αλλα αυτη η μητρική που έχω τωρα φωρτόμένη εχει dip switches που ξεκλειδώνει τον πολλαπλασιατή.Αλλα δεν ξέρω άν είναι ξεκλείδωτος ο πολλαπλασιαστής απο μόνος του.Πως θα το μάθω άραγε?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.