Jump to content


Καμμένη NF7-S v2.0...


A-L-I-V-E

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά, έκαψα χτες την NF7-S και την πήγα στο μαγαζί απ' όπου την πήρα. Το παιδί που έχει το μαγαζί μου είπε ότι η εταιρεία με την οποία συνεργάζεται στην Αθήνα δεν έχει ετοιμοπαράδοτες NF7 και μου πρότεινε για να μην περιμένω πότε θα κάνει εισαγωγή να μου φέρει μια AN7. Δεν ξερω τι λέει η AN7 αλλά θυμάμαι παλιά που κοίταξα για τις διαφορές της με την δικιά μου ότι ήταν λίγο πιο αργή από την NF7. Εσείς τι λέτε, αξίζει να πάρω την AN7 ή να περιμένω;

Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια... :)

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομιζω να έχει καμία διαφορά! Την ΑΝ7 έχω και δουλεύει μια χαρά! Το μGuru είναι για τα windows κυρίως, δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου κάποια επιλογή για απενεργοποίηση του guru μέσω BIOS. Άσε που έχει O/C on the Fly (αντί για POST).

Τώρα από την άλλη μεριά η NF7-S έχει φτάσει στη δεύτερη έκδοση και είναι δοκιμασμένη από πολλούς.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την απάντηση dpresv... τα 220 δεν λένε και πολλά μιας και σκέφτομαι να αλλάξω τις μνήμες σε ocz 4000. Θα περιμένω απάντηση και από τον Sheik_Yerbouti όμως. Μήπως όμως ξέρεις αν ο sheik είχε bios της abit ή κάποιο του tictac;

Link to comment
Share on other sites

Ε, τότε μια χαρά πήγε... και το nf7 με το εργοστασιακό δεν πάει πουθενά... επλίζω μόνο να υπάρχει κάποιο bios του tictac που να μπορεί να του δώσει παραπάνω. dpresv ευχαριστώ πολύ φίλε για τις απαντήσεις σου να 'σαι καλά... θα τσιμπίσω τελικά το an7 μιας και δεν μπορω να περιμένω να κανουν εισαγωγή (σε κανα μήνα δηλαδή) το nf7. Ούτως η άλλως με την καινούρια χρονιά είμαι για αναβάθμιση... ένα crash test του an7 δεν με χαλάει καθόλου... :)

Link to comment
Share on other sites

Ρε τι να τα κάνει τα 230 όταν με το NFάκι μπορεί να 260αρίσει+ (μνήμες να χεις να σ ακολουθούν). Φιλαράκι άμα γουστάρεις bus περίμενε την NF7, πλάκωσέ την στις μόντες και στην χειρότερη (με τις pc4000) τα 250 θα τα δείς (στην χειρότερη).

Link to comment
Share on other sites

Ε και ? Και θα περιμένεις ένα μήνα μόνο και μόνο γιανα πας 260 εάν και εφόσον πάρεις καλές μνήμες ενώ σε βάθος χρόνου θα κάνεις αναβάθμιση?

Χμ..... χμ... πάρε αυτήν να κάνεις την δουλειά σου....

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν είχε φτάσει 230 άνετα η ΑΝ7! Και είχε ποστάρει με 235 αλλά το nforce τρέχοντας ασύγχρονα cpu-μνήμες ρετάρει! Δεν είχα δοκιμάσει παραπάνω γιατί cpu και μνήμες δεν ήταν δικές μου και κώλωσα. Κάτι είχε πάρει το αυτί μου για modded bios στην ΑΝ7 αλλά δεν ξέρω τι και πως. Επίσης ίσως να έχει λίγο πιο σταθερά ρεύματα (σαν μητρική) απ'ότι η ΝF7.

Link to comment
Share on other sites

Εγω θα σου προτεινα καλυτερα την NF7-S v2.0 οπως ειχες και παλιοτερα ηταν πιο δοκιμασμενη και με καταλληλο Modded BIOS πηγαινες πολυ ψηλα.........

Δες το πρωτο ποστ εκει ειναι 259 FSB με την πρωην ΑΒΙΤ NF7-S v2.0 τα ορια της ητανε 262 MHz Τic Tac BIOS ειχα βαλει μη με ρωτησεις πιο και τα ρεστα LOL δε θυμαμαι αυτα ανηκουν στο παρελθον!

Ομολογω οτι ημουν απο τους λιγους που την ειχανε φτασει τοσο (βεβαια ειχα και πολυ δυνατες μνημες) αλλα κι αλλοι ειχαν ξεπερασει τα 240 FSB 1:1 μνημες........

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.