Jump to content



Τι θερμοκρασιες ειναι αυτες??


vazelo1442169074

Recommended Posts

Πιάσε την ψύκτρα. Εάν οι 70+ είναι αληθινοί με καλή πάστα μεταξύ cpu-ψύκτρας τότε θα πρέπει να ζεματάει και μόλλις ανοίξεις το κουτί να αισθανθείς να φέυγει πολύ ζεστός αέρας.

Link to comment
Share on other sites

1ον τσεκαρε την ψυχτρα αν πατουσε καλα...2ον βγαλτην και τριψε την βαση με ψιλο σμιριδοπανο(P1000).3ον καθαρισε την απο σκονες κτλ.4ον βαλε AS5 και 5ον εναν ανεμιστηρα να βαζει μπροστα και εναν πισω να βγαζει.

Εαν παρ`ολα αυτα δεν δεις αποτελεσμα μαλλον πρεπει να κανεις Bios update :001:

Link to comment
Share on other sites

δουλεψε το συστημα σου με ανοιχτο κουτι κ δες τις θερμοκρασιες σου,εαν ερθουν σε λογικο πλαισια σημαινει οτι θες "φρεκο αερα" εαν οχι πρεπει να κοιταξεις την ψυκτρα σου(ανεμιστηρας,παστα,σκονες,νεα ψυκτρα μπλα μπλα μπλα)

Link to comment
Share on other sites

ουαου!!!Σημερα εκανα νεο ρεκορ... 76cpu(!!!) 54system μετα απο 45 λεπτα farcry με λιγο(;) πειραγμενη την καρτα γραφικων μου (Τi4200 295/551 απο 250/445).Φυσικα μολις το ειδα εκλεισα εντρομος τον Η/Υ μου...

Link to comment
Share on other sites

Για να έχεις 54 βαθμούς στο κουτί , σημαίνει κακή ροή αέρα οπότε είναι λογικό να έχεις υψηλή και στον επεξεργαστή.

Θεωρητικά αν ανοίξεις το πλαινό θα οέσουν και οι 2 θερμοκρασίες. Αν παραταύτα , η θερμοκρασία του επεξεργαστή παραμείνει υψηλή μάλλον έχει πρόβλημα και η ψύκτρα.

Κοίτα να σημαζέψεις καταρχάς τα καλώδια αν τα έχεις χύμα , βάλε ένα ανεμηστήρα στην πίσω μεριά του κουτιού να διώχνει τον αέρα έξω από το κουτί και αν έχεις και κάποιον άλλο να βάζει από μπροστά.

Μια άλλη παραλλαγή είναι να αντιστρέψεις την θέση του ανεμηστήρα και αντι να τραβάει αέρα να φυσλαει προς την ψύχτρα και τον πισω ανεμηστήρα να φέρνει κρύο αέρα από έξω πάνω στον άλλον.

Δοκίμασε και μας λες....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.