Jump to content


Προβληματική LANPARTY?


SotosLg

Recommended Posts

Παιδια ακουστε το προβλημα μου.Εχω φορτοσει τα παντα στην καινουρια μου μητρικη (DFI LANPARTY) και μου βγαζει κανονικα τις 2 επιλογες που εχω για bootαρω στα windows (2 σκληροι δισκοι) παω σε μια κανει λιγο loadin και μετα κανει restart.Σε οποια επιλογη και να παω το ιδιο κανει.Πιστευω οτι κατι γινετε με τους οδηγους της μητρικης.Τωρα εχω φωρτομενη την Gigabyte και ολα ειναι ενταξει.Μηπως ειναι το φαινομενο :068: cold boot?Αν ειναι αυτο τι να κανω?Επισεις δεν μπορω να παω το FSB πανω απο τα 180Mhz.Αν μπορειτε δωστε καμια ιδεα οσο το δυνατον πιο συντομα αν ειναι ευκολο!! :102:

Link to comment
Share on other sites

Οι σκληροί με το λειτουργικό ήρθαν απ'ευθείας απ'την Gigabyte; Ή προηγήθηκε φορμάτ όταν τους έβαλες στην LanParty; Αν έχεις πάρει τους σκληρούς όπως ήταν και τους έβαλες στην καινούργιο μάλλον για πρόβλημα με τους οδηγούς που υπάρχουν το βλέπω => φορματ!

Δοκίμασε μπας και καταφέρεις να μπεις σε safe mode

(φαινόμενο cold boot? :101: )

Link to comment
Share on other sites

οφείλεται στο διαφορετικό northbridge που έχουν οι 2 μητρικές. δεν μπορείς να αλλάξεις northbridge από via σε nvidia ή ακόμα και από nforce 2 mcp σε nforce mcp-t χωρίς να ξαναπεράσεις το λειτουργικό. αυτό οφείλεται στους διαφορετικούς οδηγούς του βορινού γιοφυριού (northbridge).

να σημειώσω ότι από όσο ξέρω στα σοβαρά λειτουργικά (λεγε με Linux) αυτός ο περιορισμός δεν ισχύει, μπορείς να αλλάξεις ότι γουστάρεις στο σύστημά σου! :D

Link to comment
Share on other sites

Κάνε φορμάτ και πέρασε τους driver της αρεσκίας σου. Είναι κρίμα να κάνεις repair ή οτιδήποτε άλλο και να δουλέψεις την FakLan Disco Party με παλιό installation.

Cold-worm boots : Πατάς κουμπί για εκκίνηση...βρούμ ανεμιστήρες....κίχ στην οθόνη...2η-3η φορά παίρνει μπρός κανονικά. Πατάς shut down....πάς διακοπές και όταν επιστρέφεις έχει μείνει στο shutting down....

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς στην καινούργια! Αφού αυτήν θες να κρατήσεις! Λογικά αν έχεις bootable cd των windows δεν θες δισκέτα. Δεν ξέρω τις γνώσεις σου αλλά έχε υπόψιν οτι αν κάνεις format oτι είχες στο σκληρό στο partition που θα κάνεις εγκατάσταση θα χαθεί. και να έχεις έτοιμα cds με οδηγούς καθώς και δισκέτες ειδικά για sata Drivers αν χρησιμοποιείς.

@outlaw με μπέρδεψες με το cold/warm boot. Αυτό που ήξερα είναι το cold reboot και warm reboot όπου το ένα είναι όταν κάνεις reset απ'το κουτί ή ανοίγεις το PC και το άλλο όταν κάνεις CTRL-ALT-DEL (εποχές DOS ειδικά), με διαφορά στην δεύτερη δεν καθαρίζει η μνήμη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.