Jump to content



O Mozilla 1.7.3 δεν γουσταρει τα παραπανω MHz...


varelasj

Recommended Posts

Χτες το βραδυ που δεν ειχα και τπτ να κανω ή μαλλον καλυτερα (τελειωσα με ενα xbox το εκλεισα, το βιδωσα κτλ) σκεφτομαι να κανω λιγο overclocking και να βρω που ειναι σταθερο! Τον παω τον mobile 2650MHz και παω να τρεξω prime95! Το αφηνω το βραδυ και το πρωι που σηκωνομαι δεν ειχε error οποτε το σταματησα μονος μου (δεν μπορουσα να περιμενω αλλο)! Ειχε βγαλει 6ωρες και θα εβγαλε κι αλλες... Τεσπα τι γινεται? Οταν σερφαρω με Mozilla και ειχα αφησει τον Mobile στα 2650 πεταγε error o mozilla και μου εκλεινε! Και ειχα βαλει σχετικα χαμηλο fsb για να μην εχω prob με την μνηνη οποτε μη μου πειτε ram! Τον ειχα 12*221! Τωρα τον κατεβασα παλι γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα!!! Τι εχετε να πειτε??? :067: :067: :067:

Link to comment
Share on other sites

O IE κάνει το ίδιο? Είχα μια παρόμοια συμπεριφορά με ΙΕ... ή έκλεινε ή μου έριχνε BSOD ενώ σε όλα τα άλλα το PC "φαινόταν" Rock Stable. Σε μένα πάντως έφταιγε μνήμη κάτι που εσύ αποκλέιεις βέβαια...

Link to comment
Share on other sites

Κατι τετοιο ειχα και με το Opera 7.53. Με τη νεα 7.54 και πιο παλια 7.52 δεν εχω και ουτε ειχα τετοιο προβλημα. Αρα δεν το αποκλειω να επιρεαζονται και αυτα τα προγραμματα με τα ψηλα Mhz. Παραξενο βεβαια αλλα το ειδαμε και αυτο.

Link to comment
Share on other sites

Α, και κατι αλλο. Μαντεψετε με πιο παιχνιδι τεσταρω παντα το cpu......FIFA WORLD CUP 2002!!!!! Ναι! Ειναι το μοναδικο προγραμμα που μου κλινει αν εχω υπερβοληκα Mhz στο cpu. ΟΛΑ τα αλλα προγραμματα και παιχνιδια μπορει να μου κανουν προβλημα μετα απο 2-3 μερες, ενω αυτο στις 1-2 ωριτσες μου κλινει. Prime Μπορει να τρεχει για βδομαδες, αλλα με το συνγκεκριμμενο FIFA, δεν παει πανω απο 2 ωρες.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά να σημειώσω κατι... καμμιά φορά ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι είμαστε rock stable μέχρι να Crash-άρει ένα πρόγραμμα... αν ο Mozilla τρέχει σε default συχνότητες και σε overclocked χτυπάει, ΔΕΝ φταίει ο Mozilla... το σύστημά μας ΔΕΝ είναι 100% σταθερό (μπορεί να είναι απλά 99%).

Προσωπική εμπειρία: 10000% σταθερός με Prime95, 3DMark2001 κτλ (τρέχαν για μέρες). ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ μετά από 2 ώρες UT2004 με πέταγε στο desktop. Σαφώς και δεν έφταιγε το παιχνίδι αφού με default έτρεχε ΟΚ.

2) λόγω μνήμης ελλατωματικής ο ΙΕ μου πέταγε BSODs (ΌΛΑ τα άλλα δούλευαν ΤΕΛΕΙΑ). ΔΕΝ έφταιγε προφανώς ο ΙΕ. Έφταιγε ο driver του modem ο οποίος σε συνδυασμό με τη μνήμη χτύπαγε BSODs.

Οπότε προσωπικά δεν δέχομαι "Είμαι Rosk Stable αλλά δεν μου τρέχει αυτό"... Απλά δεν είσαι Rock Stable. Ούτε με Prime μπορέις να είσαι 100% σίγουρος, ούτε με τίποτα. Ειδικά αν πρόκειται για μνήμη που είναι το πιο δύσκολο να τεστάρεις από όλα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.