Jump to content


Κατασκευή Gameport: Ξέρει κανείς πώς?


Greek

Recommended Posts

Μιας και η μητρική μου (ASUS Α7Κ8Χ Ε ) δεν έχει gameport (oprional ) και δεδομένου ότι δεν έχω βρει ακόμα και ούτε ξέρω που θα το βρώ (αν ξέρει κανείς το σφυράει) λέω να το κατασκευάσω μονος μου όπως έκανα μα την 2η σειριακή πόρτα. Ξέρει κανείς ή γνωρίζει που μπορώ να βρω οδηγό /συνδεσμολογία για να το κάνω ? :022:

Και επιπλέον , ξέρει κανείς την συνδεσμολογία που πρέπεινα έχουν τα usb του case πάνω στις αναμονές της μητρικής ( ground , vc5+ , vc5- , vcc5 )?

Link to comment
Share on other sites

Γιωργο αυτο σου κανει? http://www.joy-stick.net/reviews/other/usbadapt.htm

2600164s.gif

Και σε περιπτωση που θες να χρησιμοποιησεις αυτον τον ανταπτορα για R4 Force Wheel σε 2000 - winXP, εδω υπαρχει η λυση: http://www.saitekforum.com/showthread.php?t=5805&page=1&pp=15

Link to comment
Share on other sites

http://www.elina.gr/ Δες εδώ

Δεν βρήκα κάτι εκει , τουλάχιστον ακόμα αλλά βρήκα πολύ ωραίο ηχομονωτικό υλικό εκει, τσουζει βέββαια λίγο αλλά μάλλον αξίζει :040:

http://www.elina.gr/page.php?lang=gr&type=dynamicshow&content=9469

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.