Jump to content



Με ποιά κάρτα TV μπορώ να δω Filmnet στο PC μου;


mike1442169081

Recommended Posts

Έχω Windows ME (English) και θέλω να αγοράσω κάρτα TV και να βλέπω φιλμνετ δωρεάν και χωρίς αποκωδικοποιητή. Μήπως μπορεί κανείς να μου δώσει οδηγίες για το ποιά κάρτα να πάρω και τι προγράμματα θα χρειαστώ και γενικά όλη τη διαδικασία;

Link to comment
Share on other sites

Αν ριξεις μια ματια στο forum θα δεις οτι το θεμα εχει συζητηθει αρκετες φορες.

Τελικα και μετα απο πολλες δοκιμες μπορω να σου πω απλα να ΜΗΝ περιμενεις οτι με μια καρτα τηλεoρασης θα ευχαριστηθεις filmnet.

Σε οποια κι αν καταληξεις σιγουρα ΔΕΝ θα εχεις ηχο που ειναι αρκετα βασικο.

Οσον αφορα την εικονα, μπορει με καποιες καρτες να εχεις καλυτερο αποτελεσμα αλλα δεν προσωπικα οσα κι αν εχω δει δεν με ικανοποιησαν...

Link to comment
Share on other sites

Όπως τα λέει ο Linos.

Αν θέλεις να ευχαριστηθείς Filmnet απλά γίνεσαι συνδρομητής ( αν και το Video club ποιο φτηνά θα σου έρθει ).

Αν θέλεις να βλέπεις την αγαπημένη σου ομάδα σπίτι που και που με σχετικά καλή εικόνα ( ανάλογα και την λήψη ) και ραδιοφωνική περιγραφή, αλλά τίποτα παραπάνω, τότε ίσως να αξίζει τον κόπο να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο σχετικά το ίδιο καλές κάρτες με παραπλήσια τιμή αυτήν που "υποστηρίζει" και Filmnet.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.