Jump to content


Skystar 1 και tv-out !


Borg1442169074

Recommended Posts

Αν και δεν είμαι σίγουρος που πρέπει να μπει αυτό το θέμα/πρόβλημα

Παθαίνω το εξής πραγματικά τρελό !

Συνδέω την κάρτα με την τηλεόραση και τα χρώματα είναι ποιο σκοτεινά και αρκετά υπερέχει το κόκκινο χρώμα και δεν ξέρω τι φταίει για αυτό ( η tv σίγουρα δεν φταίει )

Για να σιγουρευτώ έβαλα την έξοδο στην είσοδο από την κάρτα γραφικών για να δω αν φαίνεται καλά και τελικά φαίνεται κανονικότατα!

Παιδιά έχω τρελαθεί , τι φταίει?

help

Link to comment
Share on other sites

Έχει επιλογή η Skystar για το είδος του σήματος που θα στέλνει? π.χ. PAL, Secam,....

Πως είσαι σίγουρος ότι η TV δεν έχει πρόβλημα ή έστω ότι κατανοεί το σήμα που δέχεται από την στιγμή που το video in της κάρτας γραφικών σου δουλεύει μια χαρα?

Link to comment
Share on other sites

Πάντα στο pal είναι

Το καλώδιο το έβγαλα και δοκίμασα και άλλα , αλλά τίποτα

Η tv δεν έχει πρόβλημα γιατί έχω δοκιμάσει και άλλες συσκευές

Επίσης κατέβασα και τα λαστ drivers αλλά πάλι τίποτα

Link to comment
Share on other sites

Το Tv out της κάρτας γραφικών? Δουλεύει σωστά με την TV? Θα μπορούσες προσωρινά να κάνεις το εξής κουφό μέχρι να βρεις λύση. Από το Video out της Skystar στο Video In της κάρτας γραφικών και από το Video out της κάρτας γραφικών στο Video In της TV.

Πάντως αν παίζει να έχεις κάνει αναβάθμιση οδηγών της Skystar ή ακόμα και της κάρτας γραφικών μπορεί να φταίει και τίποτα τέτοιο. Μπορεί αρχεία τα οποία έχουν σχέση με video out να είναι κοινά και η αναβάθμιση των οδηγών της κάρτας γραφικών π.χ. να έχει κάνει overwrite αρχεία που δεν θα έπρεπε της Skystar....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.