Jump to content



Προβλημα με 9800pro


andrip

Recommended Posts

Καλησπέρα, μιε ερωτησούλα

αγόρασα σήμερα μια ATI 9800 pro saphire

με το που την εγκατέστησα έβαλα να παίξω ενα pes3 έτσι μπας και δώ διαφορά. Δεν είχα παίξει ένα 5λεπτο και η οθονη γεμίζει άσχετα χρώματα. Βγαίνοντας στα windows υπαρχουν αρκετές μαύρες κάθετες γραμμές. Ακόμα και όταν κάνω επανεκκίνηση εκεί που φορτώνει τις συσκευές η οθόνη έχει μαύρα τετραγωνάκια. Επίσης οταν δείχνει το win xp λογο κι εκεί υπάρχουν αυτά τα τετραγωνάκια. Τι μπορεί να συμβαίνει.

ΥΓ: Στην αρχή τρόμαξα οτι έπαθε κάτι η οθόνη αλλα ευτυχώς έβαλα την παλιά κάρτα και είναι μια χαρα (ΑΤΙ 9100)

καμιά βοήθεια;;;;

Link to comment
Share on other sites

Καινούργια την πήρα (υποτίθεται δηλαδή) απο το ram shop. Εδώ που τα λέμε η ψύκτρα ψιλοπαίζει είναι η αλήθεια. Αν πάρω καμια ψύκτρα για vga θα φτιάξει; Τσαμπα τα 250 ****το. Αν την πάω πίσω λες να την αλλάξουν; Χλωμο πάντως γιατί ήταν και η τελευταία νομίζω

γενικά δεν έβρισκα πουθενά 9800 pro

Link to comment
Share on other sites

Βούρ πίσω την κάρτα την Παρασκευή. Μην ανεχτείς σχόλια του τύπου "θα περιμένεις να την στείλουμε στην αντιπροσωπεία". Ήταν νεκρή την 1η μέρα άρα θέλει άμεση αντικατάσταση. Εάν δεν έχουν να σου δώσουν άλλη είναι υποχρεωμένοι να φέρουν απο τον αντιπρόσωπο (και πάλι θα περιμένεις πολύ λιγότερο απο το να την στείλουν-ελένξουν-στείλουν πίσω).

Το οτι η ψύκτρα σου, παίζει είναι φυσιολογικό αφού απο κάτω δεν είναι επίπεδη. Έχει "πατούρα" και γι αυτό σου παλατζάρει. Καλού κακού αφού έχεις καιρό μέχρι την Παρασκευή παίξε με τις επιλογές στο bios (Fast writes-OFF Video bios Shadow-OFF παίξε με το AGP aperture 128-256MB κ.ο.κ.)

Link to comment
Share on other sites

Ευτυχώς βρήκα και την απόδειξη. Αγόρασα δύο τέτοιες κάρτες. Εβαλα τη δεύτερη τώρα και μέχρι στιγμής λειτουργεί. Καμια ωρίτσα, θα βάλω κανενα παιχνίδι να δώ κιόλας. Θα κάνω κι αλλη μια προσπάθεια με την πρώτη που έκανε τα κόλπα κι αν δε γίνει θα την πάω πίσω. Αν και απ'οτι θυμάμαι πήρα τις δύο τελευταίες οπότε δεν ξέρω με τη θα την αντικαταστήσουν αν την αντικαταστήσουν αλλα είδωμεν

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.