Jump to content



Ποιο DVD-RW???


vayper

Recommended Posts

Καλημερα.

Ενας γνωστος μου ενδιαφερεται για αγορα dvd-rw(οπως και εγω)

Ποιο θα προτεινατε????

Το NEC 3500A ειναι καλο??Αξιζει τα λεφτα του??

Περιμενω απαντησεις γιατι δεν μπορω να αποφασισω ποιο να παρω.

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν μπορείς να περιμένεις, πάρε το NEC. Αν μπορείς, κάνε υπομονή καθόσον έχουν ενταθεί οι φήμες για κυκλοφορία συσκευών 20ης ταχύτητας, κοντά στα Χριστούγεννα.

Link to comment
Share on other sites

Μην περιμενεις , παρε το NEC , το εχω και εγω και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Αλοστε η αναμονη να παρεις ποιο γρηγορο drive δεν θα προσφερει και πολλα καθως μετα θα θελει μεγαλυτερη αναμονη (και χρηματα...) για δισκακια :)

Link to comment
Share on other sites

Τελικα ειναι λιγο μυθος οι ταχυτητες αφου εγω περυσι πηρα ενα LG X8 και ακομα δεν βρισκω δισκακια να γραψω-για να λεμε την αληθεια βρισκω αλλα κανου 3 ευρω το ενα και η διαφορα ουσιαστικα ειναι 3 λεπτα στο καθε δισκακι.

Link to comment
Share on other sites

Μια που εχουμε τοσοι πολλοι το Nec 3500 εδω περα. Πεστε μου ρε παιδες. Οταν κλεινει το πορτακι (κλεισει εντελος δηλ.) δεν κανει σχετικα αρκετο θορυβο ?

Δεν ξερω μου ακουγεται σαν να χτυπαει πραγματικα πανω στο πλαστικο. Για ακουστε και πεστε μου αν ειναι εντελως αθορυβο , κανονικο η δυνατο. Σε συγκριση παντος με το CD-ROM μου κανει μεγαλυτερο θορυβο συγουρα.

Δεν εχει να κανει με την εγγραφη κλπ, αλλα δεν ξερω αν με αυτο τον τροπο θα καταστρεψει κατι

Link to comment
Share on other sites

παρε το nec,εχω γραψει πολυ μαπα dvd χωρις προβλημα και κατι 4χ τα εγραψα 6χ,εδω και 1,5 μηνα δεν εχει κανει το παραμικρο.εμενα δεν κανει θορυβο οταν κλεινει τουλαχιστον οχι παραπανω απο το dvd rom.εχω βαλει και ενα modded firmware για παραπανω συμβατοτητα,εβγαλε τo lock speed και rpc1.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.