Jump to content



Ποια κάρτα στη μεσαία κατηγορία αξίζει σήμερα


Piratis

Recommended Posts

ψάχνω κάρτα AGP για ένα σχετικά οικονομικό σύστημα για φίλη μου. εδώ και ένα χρόνο έχω χάσει επαφή με τις νέες κάρτες μόνο τα review για τις hιgh end έχω κοιτάξει . για την μεσαία κατηγορία συμβαίνει μεγάλο μπάχαλο με πολλές νέες κάρτες .9550, 5500, 5700, 5750, 6600, Χ300, Χ600 κλπ. με μάλλον παραπλανητικά ονόματα.

αξίζει τίποτα από όλα αυτά για την κατηγορία 100-200 ευρώ? σκέφτηκα 9600pro-9800προ αλλα πρακτικά έχουν εξαφανιστεί, και δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει να πάμε πίσω στο χρόνο.

Link to comment
Share on other sites

Εγω παντως αγορασα μια sapphire 9800 pro 128mb με πυρηνα R360 και μνημες hynix ειμαι πολυ ευχαριστημενος εχει και μεγαλες δυνατοτητες o/c αν και δεν ασχολουμαι.Εδωσα περιπου 250 ευρω αλλα νομιζω οτι θα περασει πολυ καιρος για να ξανασχοληθω με καρτα γραφικων αν και δεν ειμαι και ο πιο απαιτητικος gamer.Γενικα νομιζω οτι επικρατει ενας μυθος γυρω απο τις καρτες οτι και καλα δεν παιζουν ολα τα παιχνιδια κλπ εγω ειχα πριν μια prolink ge force ti 4200 128mb και επαιζα τα παντα χωρις κανενα προβλημα.

Link to comment
Share on other sites

οι λίστα ήταν ενδεικτική όχι οπωσδήποτε μία από τις παραπάνω. η 6600 είναι καλύτερη από 9600ΧΤ? αν κάνει 200+ μήπως μία 9800προ τώρα θα είναι καλυτερη? μόνο στο hardshop έχω δει πως έχει διαθεσιμες 9800. θυμάμαι όμως κάτι ιστορίες στο pctech. έχει κανείς πρόβλημα πρόσφατα?

αυτές του eshop οι ΟΕΜ κατα πόσο είναι αξιόπιστες ουσιαστικά έχουν καμιά διαφορά με club 3d?

Link to comment
Share on other sites

η 6600gt υπαρχει στο πλαισιο με200 ευρω και απο οτι εχω δει στο Net σε διαφορα review την βγαζουν καλυτερη νομιζω απο 9800 προ και xt . το μονο προβλημα ειναι οτι τωρα κυκλοφορει μονο σε pci-e

Link to comment
Share on other sites

αυτές του eshop οι ΟΕΜ κατα πόσο είναι αξιόπιστες ουσιαστικά έχουν καμιά διαφορά με club 3d?

Οι καρτες που λεει το e-shop σαν OEM στο site ειναι απο οτι ξερω club 3d, και ειναι μια χαρα καρτες. Αν βρεις, θα σου προτεινα 9800 προ εγω.. κανει λιγο ποιο πανω απο 200e αλλα τα αξιζει με το παραπανω..

Link to comment
Share on other sites

από ότι έχει υποθεί μέχρι στιγμής αυτά που αξίζουν για να σκάσεις 150+ ευρώ είναι 9800pro vs 6600GT (αν βγει αυτό το μήνα σε AGP). πάντως πιο δελεαστικό φαίνεται η 6600 ως νεότερη και με shader 3. είδα και reviews και όντως φαίνεται να πατάει ακόμα και την 9800ΧΤ. δεν ξέρω όμως κατά πόσο μπορεί κανείς να τα εμπιστευθεί. είναι πολύ μπερδεμένη η κατάσταση και με μία διαφορετική ρύθμιση στους οδηγούς μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.

ευχάριστο το νέο με την πτώση τιμών για 9800, μόνο που δεν κυκλοφορούν ευρέως. οι ΑΤΙ πάντως δεν έχουν κάποιο πρόβλημα με το Directx 9c και έχουν αναγκαστεί να απενεργοποιήσουν κάποια φίλτρα για να έχουν πιστοποίηση από Microsoft οι καινούριοι οδηγοί ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.