Jump to content



ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ LINKS ΑΠΟ ΤΟ OFFICE KAI ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ


vaios

Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΞΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ LINK ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΙΠΟΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ OFFICE , MAIL ΚΛΠ ΒΓΑΖΕΙ ΜYΝΗΜΑ ¨ THIS OPERATION HAS BEEN CANCELED DUE TO RESTRICTIONS IN EFFECT ON THIS COMPUTER".ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ADMINISTRATOR.

Link to comment
Share on other sites

Ακριβής απάντηση.Έχω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα σπίτι.Όταν πατάω το κουμπί εδώ στο site, Manage attachments, είτε στυον ΙΕ, είτε στον firefox, η ανταπόκριση που πέρνω είναι 0.Δεν μου ανοίγει κανένα παράθυρο, με΄αποτέλεσμα να μην μπορώ να επισυνάψω τίποτα από το σπίτι.Ξέρω ότι δεν έχω πειράξει τις ρυθμίσεις, αλλά θα ρίξω μια ματιά βάση του άρθου της MS, μήπως και κάτι τις άλλαξε. :107:

Link to comment
Share on other sites

Μετά από λίγο ψάξιμο...

http://support.microsoft.com/?kbid=216583

Σε εμένα πάντως δεν υπάρχουν αυτές οι ρυθμίσεις, άρα κάτι άλλο φταίει.Θα πρέπει να το ψάξω.Το περίεργο πάντως είναι ότι μου έχει εμφανιστεί και στον ΙΕ αλλά και στον firefox :086: :100:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.