Jump to content


προβλημα....SOS helppppp


whitewolf1442169066

Recommended Posts

φιλος εχει ενα 40γιγα και ενα 80γιγα σκληρους και ηθελε να πεταξει τον 40αρη.πηρε λοιπον το norton ghost και χωρις να κανει κανενα backup εκανε ghost τα δεδομενα....μαζι με τα win xp pro του 40αρη στον 80αρη :tomato: με αποτελεσμα να χαθουν τα αρχεια στον 80αρη.......:confused:

τωρα τι γινετε?υπαρχει τροπος να τα επαναφερει?please help

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα , εγώ έχω επαναφέρει πολλές φορές αρχεία ακόμα και μετά από φορματ και νέο λειτουργικό δεδομένα και με το getdataback for ntfs αλλά μόνο αυτα που δεν είχαν άλλα δεδομένα από πάνω (πχ το λειτουργικό).

Το μόνο κακό είναι ότι έχουν χαθεί η ονομασίες των αρχείων αλλά παραμένει ο τύπος οπότε μετά απομένει μια βαρετεί δοθλεια να μετονομάσεις ξανά τα δεδομένα ώστε να τα ξεχωρίζεις.Δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιά άλλα προγράμματα χρησιμοποιώ γιατί είναι στην δουλειά αν θες να σου πώ. Πάντως γίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.