Jump to content


αλλαγή ψύκτρας και πτώση θερμοκρασίας 15 βαθμών!!!


MaD

Recommended Posts

καλά ακόμα δεεν μπορώ να το πιστέψω.. είχα την titan ttc-cu5tb , μία ψύκτρα καλών επιδόσεων όπως νόμιζα και πολύ θορύβου όπως σίγουρα γνωρίζω...

Με αυτή δούλευα υπό κανονικές συνθήκες (2-3 tabs firefox , winamp, ,MBM, atitool, skype , zonealarma suite ) στούς 48-50 . Με την Tt silent boost εκτός του ότι ο θόρυβος μειώθηκε σημαντικά , μόνο τα φανάκια του case είμαι σίγουρος οτι ακούω .., η θερμοκρασία στις ίδιες συνθήκες , έπειτα απο μία ώρα δεν πήγε πάνω απο 35 βαθμούς !!!

Εννοείται πως δεν έβαλα την πάστα που είχε αλλα ceramique , και αν λάβουμε υπόψιν οτι η βάση της μόνο καθρέπτης δεν ήταν η ψύκτρα υπόσχετε 2-3 βαθμούς πιο χαμηλά ακόμα . ! Ζήτω στην Tt .. :060:

Link to comment
Share on other sites

Η Titan δεν είναι για πολλά. Μπορεί να είναι full copper και καθρέπτης από κάτω, αλλά δυστυχώς δεν έχει την απόδοση που θα περίμενες. Ίσως επειδή δεν είναι ιδαίτερα μεγάλη (Την είχα και εγώ). Απλά αν δεν ανεβάσεις ρεύμα πάνω από 1.75, στις 2350 στροφές ο ανεμιστήρας είναι αθόρυβος και την δουλειά της την κάνει ( στις 4600 είναι άστα να πάνε ).

Με γειές και από μένα λοιπόν! Φαντάζομαι η Τt είναι αρκετά ποιο μεγάλη.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ :]]

στα 5300 δούλευε ο τιτάνας!! Τώρα full load 42 πριν 65 !!! μια χαρά .. ειναι πιο μεγάλη ναι αλλά οχι τραγικά .. ηταν και λίγο "δύσκολη" στην εκγατάσταση γιατι αναγκάστηκα να βγάλω το τροφοδοτικό για να την βάλω :p . Υπερευχαριστημένος .. Οποιιος θέλει αθόρυβη ψύκτρα με επιδόσεις και με 35 ευρώ νομίζω είναι μονόδρομος τελικά . Τώρα λέω ναχτυπήσω και ενα case fan control και τελείωσα με το πισι για κανα 6μηνο .. ουφ! Αλήθεια καμία πρόταση ? οικονομική ... Σκεφτόμουν να το κάνω μόνος ...

http://crowdesigns.apachego.com/athlon/fancont.htm

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.