Jump to content



KAΡΤΑ ΤV SOS


gourdo

Recommended Posts

Παιδια πηρα σημερα ΤΗΝ LEADEK TV200XP EXPERT και δειχνει χαλια?Τι να κανω?Το σημα ειναι οκ γιατι οταν το βαζω στην τηλεοραση δειχνει τελεια.Το μονο που βλεπω καλα ειναι το teletext.Δεν μπορω να ανεβασω image γιατι ειναι μεγαλο format ψαχνω να το βρω και θα ανεβασω να δειτε :088:

Link to comment
Share on other sites

για την συγκεκριμένη κάρτα την δική σου δεν ξέρω να πω...

εγώ έχω εδώ και 3 χρόνια περίπου μια Haupauge Win Tv Stereo που έχει ραδιόφωνο και τηλεκοντρόλ...μέχρι τώρα μου δουλεύει τέλεια και με εσωτερική κεραία.

Μάλλον θα έχεις κάνει το εξής λάθος...

Όταν έκανες search για κανάλια σου λέει πως να ψάξει...δλδ είτε αν χώρα, σε ρωτάει αν έχεις κεραία ή cable και τι πρωτόκολλο χρησιμοποιείς..

Αν έχει επιλογή βάλε όλα τα κανάλια (εμένα έχει) και παίξε με τα πρωτόκολλα να δεις ποιο είναι..δεν θυμάμαι ρε ****το πιο έχουμε εμείς στην Ελλάδα...αλλά το πιθανότερο είναι αυτό το πρόβλημα σου.

Link to comment
Share on other sites

Οι παλιότεροι οδηγοί στην Ελλάδα έχουν ως πρότυπο σήματος το SECAM. Αν συμβαίνει αυτό don't worry. Θα τα βλέπεις λογικά ασπρόμαυρα με μπλε χρώμα να πετάγεται ξεκάρφωτο από εδώ και από εκεί. Η λύση. Βάλε Hungary PAL.

Οι νεώτεροι οδηγοί έχουν και Greece PAL και Greece SECAM.

Link to comment
Share on other sites

να ρωτησω κατι τελευταιο εβαλα το Hungary PAL και εχει τρεις επιλογες το Β ή το D ή το B/D.Τι ειναι ποιο καλο να βάλω?Οσο αφορα την αντενα ή το καλωδιο εχω τσεκαρει την αντενα.Λογικα ειναι σωστο αφου εχω εξωτερικη κεραια της πολυκατηκιας.Ευχαριστω πολυ για ολα με σωσατε.. :043: :043:

Link to comment
Share on other sites

ναο ολα καλα κοψωχολιαστηκα στην αρχη...λεω τι γινεται? :102: καινουρια καρτα και δεν παιζει?Αλλα καλα που εχω και εσας και με σονεται που και που...Τωρα θα κατσω να δω τι γινεται με τις εφαρμογες που εχει και την εγγραφη σε dvd... :043: :043:

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια εχω τορα το εξης προβλημα.Μεσα απο το προγραμμα της καρτας ΤV οταν χαμηλονω τον ηχο δεν κανει τιποτα..Εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα εχω φαει τον τοπο με ολες τις ρυθμισεις για την καρτα ηχου...αλλα τιποτα :088: Για πειτε καμια ιδεα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.