Jump to content


Oσοι εχουν LG1915S λυστε μου μια απορια


Avatar

Recommended Posts

Απο ολα τα θεματα που εχουν ανοιχτει για την συγκεκριμενη οθονη, ολοι οσοι την εχουν γραφουν οτι η ποιοτητα της εικονας ειναι πολυ καλη και ας δεν εχει dvi και οτι τα αξιζει τα λεφτα της κτλ. Εγω εχω την εξης απορια : επειδη εχω διαβασει οτι με dvi οι οθονες εχουν πολυ καλυτερη αποδοση και οτι συγκεκριμενα αυτο φαινεται στο οταν διαβαζεις κειμενο (word κτλ) για πολλη ωρα και οχι στις ταινιες κτλ μπορειτε οσοι την εχετε να μου πειτε ποσο καλη ειναι η συγκεκριμενη οθονη για να διαβαζεις? Μπορεις να διαβασεις ανετα e-βιβλιο χωρις να κουραστουν τα ματια? (οπως γινεται με τις crt π.χ.). Επειδη για την τιμη της ειναι πολυ καλη και ψιλο-ξερογλυφομαι θελω να μαθω... :117:

Link to comment
Share on other sites

O MrSeanKon εχει απολυτο δικιο! Την εχω και εγω εδω και 2 περιπου βδομαδες και ειναι σουπερ! Περνω μαλιστα πολυ περισσοτερες απο 5 ωρες καθημερινως ! Ιδιαιτερα τωρα που εχει και 369 ευρα απο eshop λεει χοντρα!

Link to comment
Share on other sites

NAI,ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ . ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ Ε-ΒΟΟΚ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ LIGHTVIEW ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ QUICK ΜΕΝΟΥ:

DAY TEXT

DAY MOVIE

DAY PHOTO

NIGHT TEXT

NIGHT MOVIE

NIGHT PHOTO

USER MODE (ΤΟ ΡΥΘΜΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΣΥ)

OΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΠΑΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ ΘΕΑΣΗ...

:)

Link to comment
Share on other sites

εγώ θα πάω λίγο κόντρα σε όλους λοιπόν .. την έχω 3 μέρες την συγκεκριμένη οθόνη .

Όμορφφη , μεγάλη κλπ κλπ Όμως μαύρο δεν έχω δει ακόμα .. δεδν ξέρω αν φταίει η προηγούμενη οθόνη μου σε αυτό, με την οποία είχα πραγματικά τέλεια χρώματα sony e-250 ... Από την άλλη σκέφτομαι οτι ίσως επείδη δεν έχω δει πολλές τφτ να μην γνωρίζω οτι είναι τόσο χάλια ακόμα οπότε αυτή να είναι όντως καλή . Πριν προλάβετε να πείτε, ναι.. έχω βγάλει τα μάτια μου με το colorific στα calibrates και ακόμα χρώματα δεεν είδα αξιόλογα ...

Θα σου πρότεινα να δείς και την lg 1720P . 17αρα μεν έχει dvi δε .. με 50 ευρώ παραπάνω περίπου

Link to comment
Share on other sites

Aν ακόμα δεν την έχεις πάρει μην την πάρεις. Είναι πάρα πολύ ακριβή οθόνη για να παίξεις μαζί της. Τονίζω ΚΑΜΜΙΑ τεχνολογία TFT δεν αντικαθιστά τις CRT. ΑΚΟΜΑ. Μην ψήνεσαι από mS χρόνους απόκρισης ή από 1000:1 contrast, ή γωνίες θέασης. Κρατήσου σε αυτήν που έχεις, εκτός κι αν είναι τελείως της απελπισίας. Μόνο για 3 μήνες ακόμα..... Θα την πατήσεις έτσι αλλιώς. Γι αυτό περίμενε!

Link to comment
Share on other sites

Καλα, δεν ηταν να την παρω αυριο-μεθαυριο ουτως η αλλως.. Αλλα αν περιμενω 3 μηνες π.χ. τι διαφορετικο θα δω? (εκτος απο μια μειωση τιμων- αλλα και παλι δε νομιζω οτι θα ειναι μεγαλη- κανω λαθος?)

Link to comment
Share on other sites

Mπορει η μειωση των τιμων να μην ειναι μεγαλη αλλα εγω και παλι θα συμφωνησω με πολλους οτι η οθονη ειναι πολυ καλη!

Εχω κανει 3 εργασιες για το σχολειο και ξοδεψα αρκετες ωρες μπροστα της και δεν ειχα κανενα προβλημα!

Ισα ισα οταν πηγαινω δε νετ καφε καμια φορα και εχουν crt και απο εκει μπαινω νετ μετα απο κανενα 10λεπτο αρχιζουν και με τσουζουν τα ματια μου!

Αν ακομα σκεφτεσαι να την παρεις ειναι πιστευω η καλυτερη προταση μεχρι στιγμης σε 19αρα tft!

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν , σε σχέση με μια CRT 19 ή ακόμα καλύτερα 21'' ίσως να το σκεφτόμουνα ( μάλλον μόνο 21''). Αλλά από την άλλη αν βρεις την ρύθμιση που σε βολευει από τις πολλές που έχεις τότε είναι μια χαρά. Και όσο για το μαύρο εμένα μου φαίνεται μια χαρα. Και μάλιστα επειδή παίζω με τις ώρες Freelancer υπάρχει μάυρο σκοτάδι του διαστήματος.Ίσως να έχει μερικές ατέλειες για κάποιους αλλά για τα 400 που έδωσα εγώ και τα 360 που κάνει τώρα είναι τέλεια. Με αυτά τα λεφτα περίπου κάνει η Iyamma 19'' και έχει τον 3πλάσιο όγκο και χώρο.

Εν κατακλείδι , αν έχει τα λεφτά πάρτην είναι καλή επιλογή. Αν περιμένεις θα την πατήσεις όπως όλοι με τα κινητα και τις κάρτες γραφικών που πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο και πάντα υπάρχει ακόμα καλύτερο που αναμένεται να βγεί.....

Link to comment
Share on other sites

Xαιρετώ

@ΜαD μαυρο σαν το χρώμα που έχει όταν είναι σβηστή δεν θα το βρείς σε καμμιά οθόνη,αν αυτό εννοείς.

Η οθόνη είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις στα λεφτά αυτά.

Φιλικά

Μάκης

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.