Jump to content



Υγροποιηση σε water cooling....


magicman1442169094

Recommended Posts

παιδια υγροποιηση δεν εχουμε οταν η θερμοκρασια του νερου κατευει κατω απο την θερμοκρασια του χωρου ? και ποιες ειναι η συνεπειες? μπορει διαρροη...? μπορει να δημιουργηθει σε water cooling ? πως μπορουμε να το αντιμετωπισουμε ? :confused:

Link to comment
Share on other sites

Αν απλα βαλεις water cooling χωρις να ψυχεις το νερο με καποιον κομπρεσορα δεν υπαρχει προβλημα ;) ! Aν ομως παιζεις με κομπρεσορα τοτε πρεπει να κανεις και τις απαραιτητες μωνοσεις...

Link to comment
Share on other sites

Μήπως πήρε το μάτι σου "υγρασία" γι αυτό ρωτάς?.....άμα βγάλεις το ψυγείο έξω στους 4 (ή παίξεις με κανα chillerάκι όπως λέει ο φίλος varelasj) τότε ναί λογικό είναι. Μονώνεις μπλόκ και ησυχάζεις. Εάν όμως όχι τότε έχεις διαροή και η μόνωση δεν είναι λύση, αλλά πρέπει να βρείς την "τρούπα" και να την βουλώσεις :)

Link to comment
Share on other sites

Υγροποίηση έχεις όταν οι θερμοκρασίες σου είναι κοντά στο μηδέν (3-4) ή κάτω απο το μηδέν.

Αυτο ειναι λαθος.

Η υγροποιηση δημιουργειται οταν υπαρχει διαφορα 10-12 βαθμων με την θερμοκρασια περιβαλοντος.

Link to comment
Share on other sites

ενας απλος τροπος που εχω υπ'οψιν μου ειναι να παρεις το αφρολεξ απο συσκευασια (οχι το κλασικο με τα μπαλακια, το αλλο που ειναι στρωματα κολλημενα if u know what I mean), να τα κοψεις στο μεγεθος του block. Κοιτα εδω πως το εχει κανει ο Κωστης να καταλαβεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.